Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| RATZONE.DDNS.NET | Publiczny | Bezpieczny | Stabilny |

Sh9

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Pierwsze skanowanie serwera wynik:

- Crack licka,

- dziwne ułożenie kanałów,

- duża ilość syfu.

Po czym twierdzisz ze jest licencja crackowana? Po czym to stwierdzasz?? Jeśli masz jakieś problemy to zapraszamy SERDECZNIE na ts-a

Opublikowano

Pierwsze skanowanie serwera wynik:

- Crack licka,

- dziwne ułożenie kanałów,

- duża ilość syfu.

Skanem nazywasz wejście na TS i wyjście po chwili. Weź wywal z hobby "Team Speak" bo zrobiłeś z siebie idiotę. Masz jakiś problem wbij na Team Speak pogadać a nie wymądrzaj się na forum.

Jak coś Ci się nie podoba won i tyle.

Opublikowano

Skanem nazywasz wejście na TS i wyjście po chwili. Weź wywal z hobby "Team Speak" bo zrobiłeś z siebie idiotę. Masz jakiś problem wbij na Team Speak pogadać a nie wymądrzaj się na forum.

Jak coś Ci się nie podoba won i tyle.

xD  xD  xD

Nie róbcie z siebie idiotów. Jeszcze jesteście na tyle głupimi ludźmi, aby się u mnie reklamować? Ticket poszedł odnośnie sprawdzenia licencji oraz screen z reklamą Waszego ''serwera''. Nie pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie róbcie z siebie idiotów. Jeszcze jesteście na tyle głupimi ludźmi, aby się u mnie reklamować?

U Ciebie? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Ticket poszedł odnośnie sprawdzenia licencji oraz screen z reklamą Waszego ''serwera''. Nie pozdrawiam :)

Wysyłaj ile chcesz ticketów licencja jest 100% legalna. Najlepiej jeszcze idź powiedz mamie że masz problemy z głową, może Ci pomoże.

Nie pozdrawiam :)

Za to ja pozdrawiam ;)

Opublikowano

U Ciebie? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Wysyłaj ile chcesz ticketów licencja jest 100% legalna. Najlepiej jeszcze idź powiedz mamie że masz problemy z głową, może Ci pomoże.

Za to ja pozdrawiam ;)

Nie wiem jak Ty, ja wyrosłem już od skarżenia się u mamy :D z czytaniem ze zrozumieniem też masz problem ''SPRAWDZENIE LICENCJI'' nie oznacza, że jest crackowana mój drogi ogórku :D a ticket z reklamą zawsze może przypaść do gustu teamspeak'owi i możecie polecieć daleko stąd  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...