Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy trudno jest zrobic autoclikera?

Prosiłbym o nakierowanie mnie co i jak.... gdyz bardzo mi potrzebny... chodzi mi o klikanie myszka i klawiszami na klawiaturze.... aha i jeszcze czy da sie zrobic zeby "myszka zataczala kolka" np, w grze... (ustawic tak zeby kursor sam gonil tam gdzie my chcemy np,; w kolko)

z gory thx

Jeżeli twierdzisz że osoby co maja sygny typu kaka jest złym modem to debile wklej to do swojej sygny

Opublikowano

autoit v3 jest izi do tego

kazde klikniecie to

To jest ukryta treść, proszę

musisz miec tylko dane na co tak naprawde chcesz kliknąć co mozesz sprawdzić w ten sposub

naciskając insert pobierasz namiary x i y które potem wklejasz do "mouseclick". reszta to pikuś...

zeby naciskac klawiature piszesz

nic prostszego ( enter spacje i inne takie przyciski dajesz w klamrach: {enter} {space} {ins} itp)

jak chcesz zeby kursor byl wcisniety cały czas (zeby takjak napisales gdzies gonil)

to wpisujesz

ofc left mozesz zmienic na right jest to tylko lewy luub prawy przycisk myszy

Opublikowano

mam tego autoita ale jakos nie chce mi klikac....moglbys mi to wytlumaczyc krok po kroku bo ja na naprawde poczatkujacy noooooooob

edit:chodzi zeby mi klikalo odpowiednie klawisze na kalwiaturze

Opublikowano

bardzo fajnie to wyglada ale to za trudne dla mnie:) pomoglbys? chodzi mi o naciskanie klawiszy 1,2,3 i Q W E...jak mozan sie domyslic chodzi o MU...kazdy kiedys musi zaczac nawet taki newbie jak ja wiec jakas pomoc na dobry poczatek sie przyda

Opublikowano

Gdybyś dogłębnie przeszukał forum to znalazł być gotowe przykłady

jak to w AutoIT zrobić.

Prosty AutoPick

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...amp;#entry74735

AutoHeal

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...amp;#entry61476

Swoją drogą poszukaj na forum Src Bot'ów Piben'a (comboBot ... i kilka innych)

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

Opublikowano

dziekuje bardzo wreszcie ktos konkretny i rzeczowy...napewno z tego skorzystam...ave ci:)

edit:co do combo bota stworzonego przez pipena to nigdzie nie idzie go dostac... byl na angielskiej wersji mpc ale zostal wycofany...przeszukuje ale sa tylko wzmainki o tym bocie..nie widac downloadu

• Dodaj nową pozycję...