Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć bana na serwerze?

damia332233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ponieważ administracja banuje na nick, nie na ip. Na ip jedynie jeżeli ktoś tworzy multikonta. ;) Jak boisz się bana to nie cheatuj, wtedy na pewno go nie dostaniesz.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Pasjonat
Opublikowano

Nowe konto, nie usuniesz się ze zbanowanych samodzielnie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Niestety,użytkownik na górze ma rację , musiałbyś mieć dostęp do ich pliku.

Pozostaje założenia nowego konta,jeżeli ban permanentny  na ip,to czas zmienić te ip.

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Opublikowano

Widać że pojęcie o sieci i IP macie   0 , jeżeli dostałeś ban na IP to żadna zmiana ip czy nowe konto Ci nie pomoże . Systemu nie oszukasz Ip jest powiązany z adresem MAC i posiadając 1 kartę sieciową możesz zmieniać ip do woli ale MAC masz ten sam i system to wyłapie . Zmiana adresu MAC jedynie pomoże , albo nowa karta sieciowa .

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

@MrNorbertPL24 

TOR lub jakis freevpn do zmiany IP. ; -)

Nie wiem gdzie ty szkołę skończyłeś  :) i czy za twoich czasów był taki przedmiot jak informatyka , ale chyba na tych lekcjach nie byłeś orłem !  w 1 półroczu jest temat Adres Statyczny MAC . I idiota potrafi zrozumieć działanie tego prostego systemu :)  Po 2 myślicie ze pluginy piszą debile ?? którzy nie maja pojęcia co robią ??  program TOR jest do zmiany IP ale nie statycznego MAC . Zapoznaj się z lektura a później pisz te swoje wypociny i nabijaj posty . jak na razie nie wnosisz nic do tematu pomocnego .

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

U mnie wystarczy, ze rozlacze i polacze modem Internetu to sobie wchodze na serwery :). Na wszystkich dziala. Jak mam bana/za duzo zarejestrowanych kont to zadna przeszkoda :P.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@ati81

Dobrze prawisz, ja jak nie mialem neta to podlaczalem sie do hotspotu premium zdobywalem liste mac id urzadzen podlaczonych do sieci i tym sposobem ja tez mialem neta gdy zmienilem na taki sam dla mojej karty wifi. To nielegalne ,ale kazdy robi jak uwaza.

Tak samo jest w sampie, aby ominac bana na ip wystarcza zmienic adres mac routera. Dla pewnosci mozna tez ip. W mc jednak to tak nie dziala i sama zmiana maca ci nic nie da. System filtruje po joinach z danego adresu ip i odczytuje zbanowane adresy z pliku na serwerze.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

boże graj bez czitow gracz tak jak ty już psuje minecraft i całą jej rozgrywek gry . Najlepiej aby wprowadzili. anty hacka

Zawsze jest szansa na zlapanie bana jak masz zmiene ip ale internetu to i tak cię zbanuja bo masz ip kompa a tego ip nie da się zmienić...

Opublikowano

Dokładnie, wystarczy wyłączyć hacki a nie będziesz musiał martwić się o bany (chyba że za kulturę)

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Możesz wogóle nie dostać perm-a bądź miły wypowiadaj się mądrze, nie bądź wulgarny ani najważniejsza sprawa nie próbuj przekonywać adminów że to ty masz racje np. ,,No to mnie sprawdź i zobaczysz czy mam cheaty no dawaj", albo ,,No masz dowody masz dowody" to nic ci nie da ja sam takich ludzi od razu banuje. Polecam ci jednak najważniejszą zasade by nie dostać bana za Cheaty nie cheatuj :)

Opublikowano

Nie piszcie chlopakowi zeby nie cheatowal, bo to jest jak nalog - raz zasiegniesz po nodusa to juz go nie odinstalujesz. Uzywaj czitow w taki sposob, aby malo osob patrzylo na to co robisz. killaury nie wlaczaj na spawnie gdzie biega po 10 ludzi, bo to mija sie z celem

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Jeśli serwer jest na 1.8+, to niema możliwości "odbanowania się" (przynajmniej na serwerach PREMIUM).

Zmiana nicku nie pomoże, bo bany są zapisywane pod UUID, którego nieda się zmienić...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bana za cheaty, można pominąć.

Tylko, tak w 50%.

Aby nie dostać tzw. "perma", trzeba się po prostu przyznać.

Po tym, chyba dostaniesz bana tylko na 2 tygodnie.

"Przemoc pisemna" niczego nie rozwiązuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...