Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłącza grę po pojawieniu się loga

Underkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam wielki problem otuż jak codzień wracam z szkoły i chcem zagrać w lola jednak dzisiaj jest coś nie tak. Odpaliłem Lola i czekam Wyskoczyło mi logo a potem logo z mały paskiem u dołu i ładuje się coś tak jakby. Zostawiłem komputer na 10 minut zobaczyłem że avast jest włączony chociażbył wyłączony jak i te logo znikneło a w menadzerze nic nie było z lola wieć odpaliłem poraz kolejny wyskakiwał błąd. Wkurzyłem sięi usunołem Avasto bo nie raz uzuną mi jakiś program Raz wyszukując w nim virusa a raz nie gdy odinstalowałem go prubowałem opdalić lola jednak nic z tego nie wyszło lol wogle nie chce sięodpalićnawet logo nie wyskakuje nic a w menadzerze też nic nie widać. Dodam iż trzy tygodnie temu Avast usunąmi zwyczajnego launchera wieć musiałem używaćadmin schowanego w Riot Games Teraz nic się nie odpala Gram już okło 50 dni. Prosze nie każcie mi odinstalowywać lola ponieważ mam wolny net Ale grałęm sobie normalnie ping 40-60

Opublikowano

Cofnij system :] jeżeli masz windows 7 to start->wszystkie programy->akcesoria->narzędzia systemowe->Przywracanie systemu. I Przywróć do najbliższej daty jaka jest..

Opublikowano

• Przepraszam za zrobienie tego poradnika albowiem byłjakiśpatch co chwile aktualizował sie w minie launcherze pod logiem lola coś się ładowało jednak po zostawieniu wyłączyło mi się dlatego pomyślałęm żę nic z tego a tka naprawde to avast blokował i tak pobrałem nowego launchera  oczywiście virusa co nie chciał się odpalić i oto cały ten cyrk. Ponowyny instal pomugł teraz tylko pomużcie mi dobrać dobryego bezpłatnego antyvirusa takiego co by się dało naprawiać pliki itd. Dziękuje za chęć pomocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...