Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ARAM w końcu doczekał się zmian.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nieźle  B)

Ciekawi mnie ten "mark/dash". Wracają wspomnienia z Legendy Króla Poro  :( Ciekawie będzie z Bloodthristerem i Warmogiem o.O No i oczywiście nie mogłoby obejść się bez wyciągania $$$ z portfeli ludzików  B)

http://how2win.pl/nowy-summoner-spell-ekran-ladowania-skin-boosty-i-inne-zmiany-na-aram-ach/

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Fajny pomysł z Mark/Dash.

Po badaniach zdecydowaliśmy się dodać do ARAM-ów skin boosty. Wydaj 95 RP i daj wszystkim w drużynie losowego skina na daną rozgrywkę. Dodatkowo uzyskasz od nas 200 IP, a Twoi sojusznicy po 100 każdy.

No tak, hajsu dalej mało, jakby nie mogli wprowadzić chociaż na aramie losowe skórki za IP...  Ekran ładowania * - *

Opublikowano

No tak, hajsu dalej mało, jakby nie mogli wprowadzić chociaż na aramie losowe skórki za IP...  Ekran ładowania * - *

Co Pani zrobisz? Nic Pani nie zrobisz.  B) Niestety, ale Riot nadal nie ma pieniążków w portfelu i musi dziubać na ludzikach. Dla mnie mogliby zaprzestać tych skórek za RP zwłaszcza na Aramach, gdzie popyt nie jest na ten tryb ogromny, a skórki za IP (jak w przypadku HOTS'a) byłoby ciekawą opcją :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie no spoko, nareszcie coś "nowszego"

Obniżyli nam ilość RP i jeszcze taki bajer z tymi IP i RP jak zwykle chodzi o kasę, ehh xD

Opublikowano

to teraz robimy multi konta kupujemy rp dodajemy na arama kupujemy skin dostajemy 100ip wychodzimy multi kontem i wchodzimy na nowe i tak w kolko zeby moc kupic sobie wszystkie postacie

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

to teraz robimy multi konta kupujemy rp dodajemy na arama kupujemy skin dostajemy 100ip wychodzimy multi kontem i wchodzimy na nowe i tak w kolko zeby moc kupic sobie wszystkie postacie

A nabij na każdym koncie 6 lvl :]

Mi zmiany się podobają, i jak będzie mi brakowało ip do champa to zakupie sobie taki pakiecik.

Opublikowano

A nabij na każdym koncie 6 lvl :]

Mi zmiany się podobają, i jak będzie mi brakowało ip do champa to zakupie sobie taki pakiecik.

6lvl? XDD to jest kwestia odpalenia na nockę bota i masz takich kont setki z dobrą maszyną.

292iOfI.jpg&.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...