Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie przestaje się ładować po przechodzeniu przez lokacje

Gnieworz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem się zdarza że gra nie przestaje się ładować po przejściu do innej lokacji wydaje mi się że jest to zawsze po wychodzeniu z mniejszych do głównego świata Skyrim

nie mogę wtedy z-alt-tabować żeby ją wyłączyć i jedynym ratunkiem jest reset komputera

Wgrałem kilka modów za pomocą programu nexusa ale wszystkie dodałem przed zaczęciem nowej gry

Jedynie podczas tego oskryptowanego wstępu usunąłem ten na realistyczny ragdoll bo okazało się że gra crashuje po pokonaniu przeciwnika a potem problem ustał

długo nie było żadnego problemu aż tu nagle gra nie chce się przestać ładować

mody wgrywałem na czystą grę zaraz po zainstalowaniu

gra oryginalna

system windows 8.1 64 bit

3.20Ghz 8 GB ramu zresztą po co to piszę skoro jest płynna na wysokich

teraz nie mam dostępu do listy modyfikacji które wgrałem ale były to jakieś na gęstszą trawę jeden taki na lepsze i wyższe drzewa oraz grafikę było climates of tamriel a reszty nie pamiętam

nie proponujcie mi reinstala bo jak mówiłem długo wszystko działało i jestem daleko w fabule (tym bardziej że jak to nie poprawi problemu i kiedyś gra znów będzie wywalała takie błędy to się wścieknę :P)

liczę na szybką pomoc bo jestem odcięty od internetu a na dysku mam tylko skyrima xD

PS: bardzo często tak się dzieje jak wychodzę z Markartu 

wczytanie starego save'a nie pomogło bo jak wchodzę to tak samo nie mogę wyjść :(

nie wiem czy to ma związek bo to wydarzenie nie rozpoczęło tych błędów ale raz w markarcie jak uwolniłem króla renegatów to oni byli jacyś zbugowani i nie aruszali się aż sam nie uderzyłem strażników

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...