Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szablony?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otóż kiedyś z naszej strony ściągnąłem szablon strony do priva reja is i takie tam duperele by komputeromaniaka

Kiedy wchodzę w install wyskakuje jakiś error ze linia 7 czy coś oco biega?

Itemshop blad

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in D:\Windows-Vista\xammp\xampp\htdocs\config.php on line 7

Nie mozna polaczyc sie z baza danych

Błšd: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

Ranking

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in D:\Windows-Vista\xammp\xampp\htdocs\config.php on line 7

reja

Opublikowano

a uzupełniłeś plik config.php ?

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

Opublikowano

UP - plik config robi się od razu przy instalacji strony poprzez /install, a co do topicu, nie wiem.

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Z tym ze przez /install wychodzi takie cus

Plik Config.php został utworzony

Plik Config_admin.php zostal utworzony

Użyłe� danych:

Host MYSQL: 5.83.181.100

Login MYSQL: root

Potem dalej i

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) in D:\Windows-Vista\xammp\xampp\htdocs\install\config_admin.php on line 7

Opublikowano

No tak ale musisz też podać hasło przecież. A na jakich plikach stawiasz serwer? Sui czy Rain?

22618.gif

40863.png

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Hmm. No to musisz zrobić tak, że wpisujesz:

Host : Twoje ip z hamachi.100

User: root

hasło: 123456 (jeśli nie zmianiałeś hasła do navicata)

Potem tworzą Ci się pliki. A używasz skype? ;> lub gg podczas kieyd to robisz? o.O

22618.gif

40863.png

<3

Opublikowano

To było pytanie? Jeśli tak, to polecam pliki od Sui. Są o wiele lepsze, tylko pamiętaj że wtedy wpisujesz w Login MySQL: sui a hasło amzarab88 ;)

22618.gif

40863.png

<3

Opublikowano

Prosze:

http://www.megaupload.com/?d=7CFC29FN

Weź pod uwagę też to, żeby odpalić te pliki potrzebujesz mieć VirtualBoxa. Wiesz dlaczego pllecam te pliki? Bo są praktycznie całe spolszczone ;) Jak będziesz miał jakiś problem to pisz na gg 169896 albo skype mrzabrzan

22618.gif

40863.png

<3

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...