Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki

rybunial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowałem sobie ostatnio klienta, i wczoraj zasiadłem do gry, Rozegrałem trzy rozgrywki. W trzeciej nie wiem jak i dokładnie co zniszczyłem ale gra się zakończyła dostałem chyba 400 pkt za "zwycięstwo" a w czacie ktoś nie miło chociaż było widać że jestem nowicjuszem napisał żebym odinstalował gre i nie grał, może mi ktoś wytłumacztć o co chodzi czy ta gra ma taki styl?

Najważniejsze to iść do przodu i nie przejmować się :)

a pozatym Przeszukiwanie ZONY w Stalker Online

Opublikowano

Dobrze to ująłeś - "ta gra ma taki styl".

Grając w LoLa trzeba się przyzwyczaić do niskiego poziomu kultury graczy, którzy o byle bzdetę życzą Ci raka i powiedzą wiązankę słów na temat Twojej matki.

Co mogłeś zrobić źle żeby Cię flejmowali? Mogłes feedować (zbyt wiele razy ginąć przez co drużyna przeciwna dostawała więcej golda), "ks'ować" (celowo kraść zabójstwa, tak żebyś to Ty dostał więcej golda a nie sojusznik), zły build pod postać (źle dobrane przedmioty). Jest tego masa :)

Nie ma się czym przejmować. Każdy kiedyś zaczynał, a flejm jest obecny w każdej lidze :D

PQpAnug.png

Opublikowano

Witaj, Dzięki za szybką odpowiedź , czyli tak jak myślałem , fakt że była 1:00 w nocy więc sie zdziwiłem troszeczke, ale ok .

Pozdrawiam i do spotkania w lol :)

PS. Trochę razy zginąłem ale z 3 lvl to chyba wiele wyjaśnia ;)

Opublikowano

Witaj, Dzięki za szybką odpowiedź , czyli tak jak myślałem , fakt że była 1:00 w nocy więc sie zdziwiłem troszeczke, ale ok .

Pozdrawiam i do spotkania w lol :)

PS. Trochę razy zginąłem ale z 3 lvl to chyba wiele wyjaśnia ;)

O to, że masz 3 lvl to się nic nie martw, szybko nabijesz max lvl (30). Głównie chodzi o to, abyś nie przejmował się, a przynajmniej postarał jakoś nie reagować na te wyzwiska i obelgi. Tego niestety nie da się uniknąć, jedynie wyłączając czat lub blokując wszystkich, aby nic nie pisali. Na początku każdy z tych "pro elo graczy", którzy mieli do Ciebie jakieś ale również zaczynali tak, jak Ty i to jest nieuniknione. Nikt nie rodzi się bogatym, pięknym, a zwłaszcza wspaniałym i niezawodnym graczem. Powodzonka i do zobaczenia na Summoners Rift, przywoływaczu! Jeśli chcesz, to możesz dodać mój nick - JuniorOne i czasem coś tam Ci pomogę zagrać :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Spokojnie człowieczku, szybko wbijesz dobry lvl (tak ja nie mam dobrego ale to dlatego że w lola gram 1 na ruski rok :) )

25% ludzi nie ma dobrej kultury, więc musisz się przyzwyczaić ;)

Opublikowano

Spokojnie człowieczku, szybko wbijesz dobry lvl (tak ja nie mam dobrego ale to dlatego że w lola gram 1 na ruski rok :) )

25% ludzi nie ma dobrej kultury, więc musisz się przyzwyczaić ;)

Prędzej 75%.

@topic: To normalne, zarówno w początkach gry, jak i w grach rankingowych. Ludzie siebie chcą mordować za smite nie na czas, spell wycastowany kilka pikseli za bardzo w prawo czy cokolwiek innego. Ignoruj takich ludzi, po prostu ignoruj. Taka już jest społeczność LoLa.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Prędzej 75%.

@topic: To normalne, zarówno w początkach gry, jak i w grach rankingowych. Ludzie siebie chcą mordować za smite nie na czas, spell wycastowany kilka pikseli za bardzo w prawo czy cokolwiek innego. Ignoruj takich ludzi, po prostu ignoruj. Taka już jest społeczność LoLa.

Zgadzam sie jeżeli z procentami chodzi o Polaków.

Ale średnia światowa nie jest tak wysoko (mamy 1 miejsce w ,,antykulturze w LoLu")

Z resztą także się zgadzam, wszędzie są hamidła.

Opublikowano

Jest teraz mnóstwo smurfów z bronzu których prawdziwi 5lv cisną i spinają dupy ; ). Około 10-15lv flame będzie mniejszy bo tam juz tych cebuli nie ma bo albo popelnili samobojstwo albo znudzilo im sie wbijanie tego lv na smurfie

Opublikowano

Witam, dzięki za posty wszystkich , napewno zapamiętam sobie wasze rady i do zobaczenia przywoływacze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...