Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin - Poszukiwany jakikolwiek czitek :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Macie cokolwiek na iMetina? Nie wiem nawet głupie nie odpuchanie z konia mi się przyda.

Jedynie co nie potrzebuje to mobber hacka. 

BĘDĄ PLUSY !

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Tylko ja szukałem +tydzień czita na imetin i nic nie znalazłem. Tak samo na eloth nie mogę nic znaleźć także potrzebuje od razu przetestowanych rzeczy :)

Opublikowano

Podpinam się do pytania, też sporo szukam a metin2mod 2011 kompletnie nie działa(zostaniesz połączony z serwerem...)Jest jakiś oddzielny fishbot lub switchbot lub coś innego działający na tego typu serverach?

Opublikowano

W chwili obecnej chyba nie ma żadnego czita, który tam działa. Mogłeś zacząć grę dwa-trzy lata temu - wtedy działały. :D

Opublikowano

W chwili obecnej chyba nie ma żadnego czita, który tam działa. Mogłeś zacząć grę dwa-trzy lata temu - wtedy działały. :D

Grałem i miałem.

Aktualnie zaczynam grę na dreikon na którym również nie chodzi nic ... Sugestie?

Opublikowano

Lol o co chodzi ten server jest lepiej zrobiony niż pl?Tam kompletnie nic nie chodzi ten instalatro jest jakoś dziwnie zrobiony.Jest ktokolwiek kto ma jakikowliek czit na ten server lub tak jak pisał kolega wyżej dreikon ew. avalonmt2(bardziej jednak chodzi mi o imtein).

Opublikowano

I na iMetin jak i na dreikon nie ma czitów :) Sprawdzałem prawie każdy temat za to na invoria s2 jest znakomite WH :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...