Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3.3.5a Kargath Wow

KailPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciał bym wam przedstawić HIGHT RATE PVP/PVE server Kargath-WoW![/size]

Strona: http://kargath-wow.com/

Reamlist: set realmlist logon.kargath-wow.com

Raty: 
 Exp x20

Rep x5

Prof x10

Quest Rewards x6

Droprates: 

Green x10

Blue x6

Epic x3

Legendary x2

Tyle danych technicznych, a oto dlaczego ten server jest wyjątkowy:

1)Bardzo miła administracja

(jako zrzęda nie myślałem ze to powiem ale gdy gm osobiście wpada przywitać nowego gracza na serwerze i z nim pogadać jakiego wowa lubi, to jest coś, i to nie tylko ja miałem takie szczęście, traktują tak KAŻDEGO)

2)Bardzo dopracowany server

(questy nie tyle ze działają ale są w oryginalnej wersji, a nie na zasadzie szybkiego i prostego zaliczania, kibice na arenie wiwatują potwory z którymi walczymy mają dużo więcej skili, to coś czego nie spotkalem na zadnym z serverów a grałem miedzy inymi na sunwelu, jargames, moltenie i circle)

3)Nowy server

(nie dawno poszły achiwy za first realm 80 class i 450 skills, insty są nadal nie zprogresowane i czekają na zdobywców)

4)Wszystko działa

(prawie wszystko, spotkałem dwa niedziałające questy, oraz buga zwioazanego z multi fraction, ale na 500 zrobionych questow to zaledwie 0.4% czyli server jest w 99.6% działający)

5)Szybki exp

(wiem ze to nie dla każdego zaleta, ale expi się dość szybko, ja wbiłem 80 w 1 dzień, na początek są dostępne herloomy za free, dodatkowo gmi często dają buffy na bieganie, wiec idzie to całkiem żwawo)

6)Custom atrakcje
(czyli kolejna sprawa co do której zdania są podzielone, transmog czyli npc od transmogrification był tym co mnie przekonało do tego servera, grał bym pewnie na sunwellu czy moltenie a tam tego nie ma, a ja to po prostu chciałem, starą moda z Jargames'a, dodatkowa są jeszcze reforge oraz guild halle, ale nie do końca ogarniam jak działają wiec nie mam zdania)

7)Server sie rozwija
(z dnia na dzień gra coraz więcej ludzi i to widać, gdy zaczynałem voa w wersji 10 ciężko było zebrać, po 2 dniach <własnie w trakcie pisania tego posta> padł ice watcher na 25 ze mną jako hilem :)
8)Mało ludzi!

(zdecydowanie mała populacja servera, ciężko zebrać cokolwiek, w prawdzie każdy każdego zna co wpływa na fajna atmosferę, ale zbieranie całego servera na raid nieco mi nie odpowiada)
9)International
(mi to wielce nie przeszkadza ale znajomi zaproszeni na server narzekali ze nie polski, ze z gmami trzeba po angielsku i w ogóle)
10)Slaby sprzęt
(Ping jest wyjątkowo niski i lagów brak, ale statystyki sprzętu takie sobie, i bylem świadkiem nagłego resetu, w sumie nie wiem czy crash czy nie bo cofki nikt nie miał, ale miało miejsce)

Wypisałem 10 punktów jak ja widzę ten server, idealny nie jest, ale w obecnej chwili dla mnie, jako osoby szukającej servera w stylu jargames czyli z dobrym pve, transmogiem i szybkim wbiciem lvla ten server był lepszy od przereklamowanego sunwella, ruskiego circle na którym z nikim nie mogłem się dogadać czy umierającego ethernala

jbc mozna mnie na servie znalesc pod nickami: Kail, Karu, Carin... z czasem dojdzie pare nowych :)

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...