Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mogę prosić o zaproszenie do założenia konta?

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosić zawsze możesz. Wątpię by ktoś dał Ci zapro za free.

Mam konto którego nie używam, ale za krótko siedzisz na forum bym mógł się nim podzielić/oddać je. 

Opublikowano

On tylko zapytał, polaku.

Rozglądnę się czy nie mam nic.

To jest żebranie .... prosi o konto które można sobie było założyć przez tydzień .

Teraz niech płacze i żebra gdzie indziej .......

Opublikowano

To jest żebranie .... prosi o konto które można sobie było założyć przez tydzień .

Teraz niech płacze i żebra gdzie indziej .......

Nie bądź śmieszny. Nie każdy ma czas by maniaczyć każdego dnia. 

Opublikowano

Nie bądź śmieszny. Nie każdy ma czas by maniaczyć każdego dnia. 

No to ma ta osoba problem :D

Sorry ale po 4 dniowej otwartej rejestracji, jak widzę, że ktoś prosi o konto to nie zostaje mi nic więcej niż napisać.

HAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAH Siedźcie więcej na MPC i czekajcie wiecznie na info od Boba.

Mam 2 konta, sorry ale nie oddam ich randomowi.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

No dokładnie. Sam miałem jedno konto i założyłem dodatkowe 2 ostatnio. Spokojnie mógłbym się podzielić ale jedynie z typem, który wie co jest pięć w sprawach L# a nie typowy Kowalski :v

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

Jak mnie przekonasz to Ci dam. Nie wchodzą w to proszenia, tylko uzasadnienie dlaczego właśnie Ty miałbyś dostać.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Patch i tak był ale ja chcę League Sharpa do robienia refflinków bo granie na tym mnie i tak nie interesuje bo mam Diamond 2... Do robienia reffków na smurfa bo z postaciami ciężko na głównej postaci mam wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...