Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pluginem na serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz odinstalować Javę 8 i zainstalować 7. Te pluginy nie są skompilowane pod Javę 8, więc wywalają błąd.

Opublikowano

Gruby jesteś totalnym gównem przerabiając moje pluginy i zmieniając nazwę na Major + nie potrafiąc ich użyć wielkie kondolencje gównie a nie programisto, żyjesz w kłamstwie Dark każdego okłamujesz, że jesteś dobry a tak naprawdę koxie nawet angielskiego nie znasz. Przypomnę Ci jak miesiąc temu wywalał Ci prosty błąd w konsoli (Błąd po angielsku) a ty programisto nie potrafiłeś odgadnąć co to jest i mnie prosiłeś 2 dni żebym Ci pomógł, a błąd był w cfg(taki tępy ty). Polecam jesteś bardzo dobry pluginy Ci nie działają ? na krzysiu, oj wgraj je serwer rozpierdolę w mniej niż 3 sekundy kotku :** wgrywaj Czekam, teraz nie będzie sam greef spawna będzie gorzej. ( Jak Ci maszyna się reinstalnie to nie płacz mi na skejpie)

Ps.Jesteś totalnym gównem nawet głupiego skradzionego pluginu nie potrafisz użyć, programisto pokaż jaki jesteś dobry wkońcu (TECHNIK) serwer, a i skonczyło już się dupo lizanko o pluginki :*?

@Do Administracji - oczywiście dajcie mi warna bo nie mogę się wypowiedzieć o osobie, która je skradła. 

1KOBv.png

Opublikowano

Współczuję Ci głupoty. Darku, a wiesz co? W tych "twoich" napisanych przezemnie + Diaxowera pluginach masz kilka backdoorków( i tak ich nie znajdziesz, bo jesteś za głupi). Pozdrawiam Cię śmieciu, a i jeszcze jedno. Głupi kłamco. Jak chcesz kogoś wrabiać to pomyśl jakie mogą być tego konsekwencje.

Darku, a nowy twój nick to będzie Major? Zobaczymy kolejne. Czekam z niecierpliwością.

@Do administracji widzę, że popieracie kradzież i inne. @Rayso. brawo dla Ciebie.

Opublikowano

Droga administracjo od kiedy popieracie kradzież no ciekawe :) pliki są moje i żądam zamknięcia tematu, ktoś nie wierzy ? zapraszam administrację na pw pokaże wszystkie screeny potrzebne.

1KOBv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...