Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać adc na skryptach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grać adc na skryptach? Czy trzeba coś pogrzebać w opcjach ,żeby to było sensowne? Testowałem jinx OKTW ,sivir OKTW i ashe na marksmanie i mam  dużo problemów takich jak:

-orbwalking na bardzo małej odległości ,tak że nawet postacie walczace w zwarciu mnie zabijają(q ashe bezuzyteczne)

-gubienie targetów

- słabe global ulty(nie używa w momencie gdy np. wrogi zestunowany adc jest free killem ,ale używa w supporta z 2/3 hp bez powodu)

Oświeci mnie ktoś jak się ustawia te skrypty pod adc? Bo na ten moment sam gram dużo lepiej na samym evade a nawet bez.

Opublikowano

Wyczyść appdate i sharpa bo to wygląda jak by Ci się skrypty pobugowały,  używaj target selectora (ustaw adc priorytet), mam wrażenie że wjebałeś jakąś paczke do sharpa albo z 100 skryptów i się skisiły, a reszta to ustawienie auto harasu, trzymanie spacji  z mózgiem xD, skrypt nie da Ci przewagi, farm cały(X, V) czas a kille zbieraj z teamfigtów(odpalaj opcje ksów, w niektórych skryptach są takie), na lini bez dobrego suppa zawsze się wywalisz, ja zawsze daje global ulty na nie więcej niż 1000 jeżeli jest taka możliwość + baseult. Ogólnie pograsz na sharpie sam załapiesz.

Nie polecam ashe jak nie radzisz sobie z adc nawet na skryptach, lepsza już tristana z niższej półki, lucian, graves, ez oni są w miarę prości. Nie polecam również Dravena bez dobrego supa wywalisz się od razu.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

kurde ja se też grywam na spacji marskanami lubie sivir i ashe ( ashkom bez spelli bo manualnie rzucam nia ) a jak bym posiadał jinx to bym koksił. Czasami kurde chce uderzyć ale jak by go dupa bolała i ciągle przerywa jak by zaraz sraka miała lecieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...