Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6obcy - moje rozmowy

KrzywyJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cz.

Z nudów :(

Będę tu od czasu do czasu wrzucał moje rozmowy z 6obcy.in specjalnie dla MPC (nieeeee, żartuję). 

M 24 z Zabrza

Krótka, ale jest zdj. :3 Miałem dzisiaj jeszcze jedną fajną rozmowę z atrakcyjnym panem z Częstochowy (lat 22, no homo). Szukał "k minimum 15 lat", niestety jebło mi się i nie zrobiłem ss'ów.

Opublikowano

Patrząc na Twój nick z przykrością stwierdzam że jesteś dzieckiem oglądającym filmy IsAmUxDzieci_Internetu

Tak więc nie dziwię się że założyłeś temat z jakimś "6obcy" gdzie 3/4 to gimbusy, a reszta to gimbusy podszywające się pod dorosłych :)

Nawiązując do tematu.. dzisiajsza młodzież zamiast wyjść na dwór pobawić się w pisaku to siedzą calymi dniami na Gimbook'u, oglądają przyjebanych youtuberów lub siedzą na jeszcze innym kurestwie internetowym.

Poza tym mało interesuje mnie korespondencja gimbusa z innyki gimbusami

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Co nas obchodzą twoje rozmowy randomie?

Witaj, fejmie. Następnym razem proponuję użyć taką ciekawą strzałkę w lewo, zazwyczaj u góry ekranu. Polecam.

Patrząc na Twój nick z przykrością stwierdzam że jesteś dzieckiem oglądającym filmy IsAmUxDzieci_Internetu

Tak więc nie dziwię się że założyłeś temat z jakimś "6obcy" gdzie 3/4 to gimbusy, a reszta to gimbusy podszywające się pod dorosłych :)

Nawiązując do tematu.. dzisiajsza młodzież zamiast wyjść na dwór pobawić się w pisaku to siedzą calymi dniami na Gimbook'u, oglądają przyjebanych youtuberów lub siedzą na jeszcze innym kurestwie internetowym.

Czy serio jesteś takim debilem?

Jebłem sobie byle jaki nick, nie przywiązuję do tego większej wagi. No i wiedziałem, że jakiś metin zepnie swoje poślady. :)

"dzisiajsza młodzież zamiast wyjść na dwór pobawić się w pisaku to siedzą calymi dniami na Gimbook'u, oglądają przyjebanych youtuberów lub siedzą na jeszcze innym kurestwie internetowym.

Poza tym mało interesuje mnie korespondencja gimbusa z innyki gimbusami"- XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Tak w ogóle, jeżeli JP kojarzy ci się z jednym to pozdrawiam.
Ps. nie oglądam, ani isamu, ani innych gówien, bo zwyczajnie nie gram w gry i mnie to nie interesuje.
Opublikowano

Nikt nikomu nie zabrania ustawić nicku na jaki się chce mieć.. zluzuj majty :)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To 6obcy to serio czat dla ludzi którzy chcą normalnie popisać? Myślałem, że tam każdy ciśnie sobie beke hehe

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

To 6obcy to serio czat dla ludzi którzy chcą normalnie popisać? Myślałem, że tam każdy ciśnie sobie beke hehe

Tam są same trolle, zresztą jak w całym internecie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...