Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod na imetina - nie działa

PatYko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem gdyż nie mogę wgl. poprzez metin2mod sf2012 zalogować sie na ten server(na inne również).Piszę cały czas zaraz zostaniesz połączony czy jakoś tak i tak bez zmian.Co mogłem zrobić nie tak?Napisze po kolei co robiłem:

-Ściągnołem i zainstalowałem metin2 zes strony metin2.pl

-Ściągnołem ze strony metin2mod.tk   metin2mod sf 2012 ,a następnie wkleiłem do folderu z grą metin 2.

No i co jest nie tak?

Gdzieś czytałem ze trzeba aktualizować grę ale nawet po tym żadnych zmian nie ma.Ma ktoś jakiś pomysl co jeszcze zrobić?

Gra metin2 instaluje się przez gameforgelive to nwm czy to dobrze ale wspomne o tym bo może to jest problem albo co .

Opublikowano

Jak to wrzucic do innego moda?Przeciez wrzucam wszystkie pliki od kamer moda do folderu z metin2 a nie do folderow z privami tak?

Opublikowano

Jak to wrzucic do innego moda?Przeciez wrzucam wszystkie pliki od kamer moda do folderu z metin2 a nie do folderow z privami tak?

Tak, ale folder z globalna grą jest inaczej skonstruowany. Ja bym polecił moda wrzucić do jakiegoś priva najlepiej, bo z wrzucaniem moda sf do globala jest zawsze problem.

Opublikowano

Tak, ale folder z globalna grą jest inaczej skonstruowany. Ja bym polecił moda wrzucić do jakiegoś priva najlepiej, bo z wrzucaniem moda sf do globala jest zawsze problem.

Ściągnołem Pandore tak jak poleciłeś ,wkleiłem pliki kamermoda i uruchomiłem metin2mod sf2012 i nadal nic nie chce się wgl zalogowac.

Opublikowano

Uruchamiaj jako admin i z trybem zgodności ale wątpię, żeby to pomogło.

A czemu 2012sf moda skoro tam nie ma imetina?

Sorry pomyliłem się jest to metin2mod sf 2011.Jakis pomysl jeszcze co może być nie tak?

Jak na inny server próbuje się zalogować to dzieje sie coś innego mianowicie prawie od razu wyskakuje błąd podczas ładowania czy jakoś tak ...

Oreintuje się ktoś co można jeszcze zrobić?Bo już probowałem chyba wszystkiego i żadnego błedu znaleźć nie mogę.Coś nie tak skopiowałem czy co?Przecież to niby banalne niby a nie chce się zalogowac na żadnym serverze.

Opublikowano

Pomoże ktoś bo przeszukałem już chyba całe forum i nigdzie pomocy nie moge znaleźć.Czy dałoby radę na metin modzie 2012 odpalić servery te co są na 2011 tylko dodająć przez server info?Bo w tym 2011 kompletnie żadne server nie dziala...

Opublikowano

Przekopiowałem wszystkie informacje o serverze z metin 2 mod 2011 do 2012 jest jakiś postęp bo loguje się ale teraz znowu problemy są z wybraniem postaci mianowicie jak chce wybrać jakaś to piszę aby wprowadzić  nowa nazwe postaci(chociaż już ma) i po wpisaniu byle czego nie da sie zrobić dalej nic poprostu jak kilka się na postac to nie odpala.Próbowałem tez nową stworzyć ale wtedy albo wywala albo pojawia sie długa lista jakiś błędow czy czego tam.Prosze kogoś o pomoc.

Ps.Takie coś mi wyskakuje jak jakimś cudem uda mi się(za ktorymś razem) kliknąć aby postać weszła na server:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e2cb5c9b1f7474f0.html

Co z tym zrobic?Prosze kogokolwiek o pomoc!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...