Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyszukiwaniem gier/serwerów - POMOCY

mskkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem polegający na tym, że nie mogę dołączyć do żadnej gry. Pokazuje się, że jest "wyszukiwanie gier i serwerów...", ale nic się nie dzieje, a czas wyszukiwania gdy zbliża się do szacowanego zmienia się na coraz dłuższy. Gdy chcę wyszukać serwery jakiekolwiek - nie wyszukuję żadnego. Zrobiłem reinstall najpierw CSGO - a później Steama i CSGO - i nie daję to kompletnie nic. Wszystko zepsuło się nagle, z dnia na dzień. Próbowałem usuwać pliki AppOverlay.dll i SteamUI.dll, bo podobno to coś daję chociaż na jedną grę, ale nawet na jedną grę to mi nic po prostu nie dało - dodatkowo pliku ClientRegistry.blob nawet nie znalazłem. Próbowałem również niejednokrotnie sprawdzić spójność plików - to również na nic. Jestem bezradny, mam nadzieję że społeczność CS GO pomoże, bo spotykam się z tym problemem pierwszy raz, a widziałem że nie tylko ostatnio ja mam owe problemy. Jednak w moim przypadku nic nie pomaga, kompletnie nic. Pozdrawiam!

Opublikowano

Z wyszukiwaniem gier może spróbuj po prostu wpisać w konsole: mm_dedicated_search_maxping 350

Jeżeli jest to taka sama opcja, która widnieje w ustawieniach głównych to już to wykonałem i niestety również nic nie dało. Jestem w szoku, że nie można tego drogą dedukcji naprawić, Gaben jak zwykle namieszał - kupujesz i wydajesz pieniążki i nawet pograć sobie normalnie nie możesz.

Opublikowano

Oznaczcie jako rozwiązane. Odinstalowałem swojego antywira - w moim przypadku to AVG, który się o coś prosił i zaczęło normalnie wyszukiwać mi serwery oraz przycisk AKCEPTUJ przy szukaniu meczu również działa, więc prawdopodobnie to blokowało resztę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...