Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chmurka Zarobki

Fikselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Ile kosztuje chmurka (pojazd)

2.Jak na nią zarobić mam 36 lvl i 1sp

3.Poświęcając godzine dziennie na zarabianie ile mi to zajmie?

Opublikowano

Powyżej (?) 30kk.

Na tym levku praktycznie nie da się zarobić.Ale jak już chcesz to idź na glace i drop itemy/po prostu exp w świątyni.

Około 2 lata.

Rada ode mnie:

Zajmij się teraz expem a nie pierdółkami, bo pojazd nie da Ci tyle co level na -70.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Drogi Legaff nie pierdol głupot i nie demotywuj chłopaka jest jest napalony na chmurkę a jest to genialny pojazd. Godzina dziennie to sporo i myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie? Kometa ;) Itemki genialne można dostać +300/500GOLD za mobka ;)

Jeśli nie będziesz się opierdalać tylko zapierdalać to raz dwa a chmurka sama w eq wpadnie. Ew. używaj bota na komecie nic trudnego jak jesteś warkiem to fajnie jest właczyć speed hacka z rona +bot na exp NosBot i samo się zarabia ;)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Drogi Legaff nie pierdol głupot i nie demotywuj chłopaka jest jest napalony na chmurkę a jest to genialny pojazd. Godzina dziennie to sporo i myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie? Kometa ;) Itemki genialne można dostać +300/500GOLD za mobka ;)

Jeśli nie będziesz się opierdalać tylko zapierdalać to raz dwa a chmurka sama w eq wpadnie. Ew. używaj bota na komecie nic trudnego jak jesteś warkiem to fajnie jest właczyć speed hacka z rona +bot na exp NosBot i samo się zarabia ;)

A na cubach zarobie (robienie piczeć)?

Jstem lukiem

Opublikowano

Pewnie że tak. Ale musisz sobie odliczyć ile będziesz musiał wydać na te pieczątki... Kamienie i te do wyszukiwania pola ;_

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...