Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fBZ6NfE.jpg

u79ZhOI.jpg

Wszystkich serdecznie zapraszamy do korzystania z naszego serwera głosowego TSZone.pl

IP: TSZONE.PL

31.133.0.240:9987

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Co do serwera:

1. Serwer na rynku od 3 lat ? Jest to kolejny serwer ExE & ERROR który pewnie znów padnie..

2. Liczne eventy ? Np. Współpraca z Izakiem oraz myszki po 300 zł ? Hahaha śmieszny jesteś już twój 3 serwer na którym oferujesz takie nagrody a jeszcze żadnego eventu nadal nie widać . Podsumowując eventów brak.

3. Autorski system rang ? :D Każdy se może takie coś zrobić jaki to system ? 

+ reklamujecie się na serwerach wciskając ludzią kit że będziecie współpracować z Izakiem czy dawać myszki na 300 zł...

Nie polecam , zresztą to już 2543 który ma 256 slotów oferuje kanały bez dat , strefe premium , vip , ikonki itp. itd. Wpadlibyście na jakiś autorski pomysł .

Pozdrawiam.

Opublikowano

@мяѕ

Jaka współpraca z izakiem? Przecież on ma podpisaną umowę z ts3bahu więc raczej takiego czegoś nie planujemy. To jest 2 serwer, nie 3. Nie ma żadnych eventów, ponieważ nie ma wystarczającej ilości osób. Autorski system, ponieważ na żadnym innym ts takiego czegoś nie ma, ok źle napisałem "unikalny". Nikt się nie reklamuje na innych ts. Na swoim ts nie masz nic do zaoferowania a twój jedyny powód bana to "matka ci się puszcza". Podsyłam ss z rozmowy z inteligentym właścicielem ts-psg :)

68826607991385984658.jpg

05216610201498767895.jpg

A tak na koniec - co mam innego oferować na teamspeaku zamiast kanałów bez dat, strefy premium, vip? Ty nie masz żadnego autorskiego pomysłu, więc nam tego nie zarzucaj, ponieważ nie wiesz jakie są dalsze plany na licencje 1024. 

Pozdrawiam i kończę temat. 

EDIT: Co do mojego reklamowania się na innych ts to trochę lipnie, kto się tutaj reklamuje?

52535089888533571412.png

Opublikowano

Nie polecam :/
Kolejny serwer głosowy który jest  nudny od groma takich serwerów
Mhm plany na 1024 :/ slotów jak wgl dojdzie do tego
a co do serwera ts-psg siedziałem tam długo miła ogarnięta administracja

aLe powodzenia :>

xTabwwt.png

Opublikowano

@Er3oR Kumplu pytanko , gdzie ty tu widzisz publikacje mojego serwera ? Nie ma jej , więc dlaczego poruszasz tutaj opinie na temat mojego serwera ? Ja poprostu daje opinie i pisze to co oferowałeś gildią na moim serwerze.

Opublikowano

@Er3oR Kumplu pytanko , gdzie ty tu widzisz publikacje mojego serwera ? Nie ma jej , więc dlaczego poruszasz tutaj opinie na temat mojego serwera ? Ja poprostu daje opinie i pisze to co oferowałeś gildią na moim serwerze.

:/ oj oj to nie ładnie kraść graczy którzy siedzą na jakims ts

xTabwwt.png

Opublikowano

Twoim gildiom na TS nic nie oferowałem - zresztą twój ts ma tylko ludzi dzięki gildiom. Jeżeli 'Niby" coś oferowałem czekam na dowody :) Pozdrawiam. 

Chcesz się kłócić to zapraszam na pw, od tego nie jest temat :)

Opublikowano

Oczywiście nie polecam serwera, z punktu dosyć oczywistego czyli pan Er3oR który jest naprawdę smutnym dzieckiem, przedstawia się jako wielki współ-właściciel magic*** kiedy ty akurat doszedłeś pod koniec działalność do tego posiadałeś rangę HA/vROOT. Wywyższasz się ponad wszystkimi a tak bez owijania o kant dupy jesteś za przeproszeniem "Gówno" warty, na twoim serwerze co prawda siedzi trochę osób, ale to tylko dlatego że ukradłeś ich z innych serwerów, i są to tak zwane na scenie polskiego teamspeak'a "dzieci minecrafta" Zapewne gdyby nie oni to już byś miał o 1/2 no dobra... może 1/3 ludzi mniej, no ale w sumie zawsze to coś, serwera nie polecam tylko ze względu na ciebie, gdyż jesteś niepoważną jak i fałszywą osobą która to tylko potrafi krytykować i opierniczać komuś dupsko za plecami, z drugiej strony mogę polecić serwer ze względu na Mateusza. Pozdrawiam.

Opublikowano

Szczerze, to kolejny serwer, który nie ma przyszłości. Zero nowości, zero zapewnienia, zero tej ''marki'', która ma być twarzą serwera. Jest to setny serwer, który ma wielkie plany a wypali z tego 1%. Skąd wiem? Doświadczenie, też byłem taką osobą, która chciała mieć największy serwer tylko dla siebie. Nie wypaliło. Ludzie, zamiast tworzyć nowe serwery, które za przeproszeniem gówno dadzą, gdyż użytkownicy zadają pierwsze pytanie: jak długo serwer stoi? Powiesz im miesiąc? To wyjdą szybciej niż to powiesz. Zacznijcie współpracować, łączyć się a nie dzielić na małe serwerki... Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...