Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z udostępnieniem internetu, Android

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem udostępnic internet z telefonu na komputer stacjonarny przez kabel usb, poniewaz nie ma wifi. Kiedy natomiast próbuje właczyc udostepnianie wyskakuje komunikat: mobile data is not available or invalid sim. Gdy probuje przez wifi tylko wlaczyc jest to samo.

Mam telefon Samsung Galaxy Note 3, Windows 7 w kompie, probowalem przez inne urzadzenia i działa normalnie, wczesniej nie bylo takiego problemu, reset nic nie dal.

Szczeze to siedze przy tym od wczoraj i nie mam pojecia juz co z tym zrobic... Probowalem przez bluetooth, łacze sie z komputerem, a internetu dalej nie ma.

Z gory dzieki za uwage 

Opublikowano

Komunikat mówi, że Twoja karta jest nieaktywna (bądź zła) albo nie masz możliwości dostępu do internetu.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

tak wiem, ale jak juz napisałem wczesniej na innym urzadzeniu działa normalnie udostepnianie internetu.

Opublikowano

Na tej samej karcie SIM?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

tak przekładałem karte sim na inne urzadzenie i nie bylo zadnego problemu z tym, właczałem udostepnianie i od razu bylo, wczesniej na Note 3 działalo wszystko, teraz nawet ten suwak nie chce sie przesunac.

wie ktos jak mi pomuc? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...