Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 - czy można na tym zarobić ?

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy nadal można fajnie zarobić na metinie ? Dawno nie grałem, ale mam 100kk +, jakiegoś FMSa +9 ( 35sr + i kd +4 do expa ), ebo, srebrna +9. Ogolnie mam Sure WP 50 coś lvl i jakbym tym surą jakieś metki + inne konta jakieś boty xD

To daloby rade cos zarobic ?

#ale chaotycznie napisalem xD

Chodzi o PLN

Opublikowano

Da się zarobić dlaczego nie, oczywiście czasy się trochę zmieniły i obecny Metin2 to już nie to samo :) Życzę powodzenia i dobrego dropu ! :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

A łatwo potem jakieś eq sprzedać ? 

Zależy co masz tak na prawdę do sprzedania, bo ciężko teraz się zaczyna grę na globalu ze względu na to że gra już ma tyle lat i więcej jest postaci o wyższych poziomach.

­

r3ePj8E.png

Pasjonat
Opublikowano

Witam, czy nadal można fajnie zarobić na metinie ? Dawno nie grałem, ale mam 100kk +, jakiegoś FMSa +9 ( 35sr + i kd +4 do expa ), ebo, srebrna +9. Ogolnie mam Sure WP 50 coś lvl i jakbym tym surą jakieś metki + inne konta jakieś boty xD

To daloby rade cos zarobic ?

#ale chaotycznie napisalem xD

Chodzi o PLN

Możesz zarobić i z takim eq powinieneś na metkach luźno dawać radę, szczególnie na metina diabłów. ;)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Szczerze mówiąc to więcej Twoim starym przyjdzie za prąd niż zarobisz na yangach.

Na każdym serwerze (poza Tortuga) 100kk = 8 zł

takie 100kk to robisz w minimum 2/3 dni :)

Opłaca się? nie sądzę.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ten Tortuga to nowy serwer?

Komputer i tak włączony przez praktycznie cały dzień jest xD

Opublikowano

Jeżeli chcesz zarabiać to idź na privy.

Glador - serwer już nie istnieje, bynajmniej jego pierwsza odsłona, był mega easy a sprzedałem tam eq z 3 postaci za prawie 2k  <3  w doładowaniach i PSC.

Najlepsze są serwery gdzie szybko się expi a wolniej robi się eq. Wtedy sporo osób high lv nie ma eq, bla bla bla chyba tłumaczyć nie muszę.

Opublikowano

Zarobic sie da, ale gra nie warta świeczki. 

Apropo metow na sohan , nie wiem o jakim serwerze myslisz ale na Etolinie pełno osob tam lata. Poza tym drop nie zachwyca. Jedynie na co oplaca sie ślinić to duchowe kamienie , kd+4 no i wiadomo - ku dla woja/wilkolaka. 

tak jak ktos wyzej pisal , 100kk zarobisz w pare dni , a to jest tylko 8zł. 

Wiecej "zarobisz" żebrząc xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...