Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy monitor = Wolniejszy internet?

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, posiadlem nowy monitor, 24 cale, o 4 wiekszy od starego. Gdy jestem w rozgrywce,w lolu oczywiscie, nie mam wysokiego pingu, ale mam lagi (z internetem) wszystko jest opoznione, co chwile pojawia mi sie napis o Odnowieniu Polaczenia(testowalem na customie wiec to nie drophack). Wiecie co robic :c?

Opublikowano

Sprawdz stary monitor :D

///

Czy tak samo jest, moze w miedzyczasie zainstalowales jakies gowno. Moze uzyj WTFast.

Przeciez to nie ma sensu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

24 cale, 4 wiekszy od starego

Korzystałeś z monitora 6"?

chodziło mu raczej "o 4 wiekszy" a nie 4 razy wiekszy.. 

@AntyWarn monitor nie może wpływać na internet, więc to coś innego

Opublikowano

Witajcie, posiadlem nowy monitor, 24 cale, o 4 wiekszy od starego. Gdy jestem w rozgrywce,w lolu oczywiscie, nie mam wysokiego pingu, ale mam lagi (z internetem) wszystko jest opoznione, co chwile pojawia mi sie napis o Odnowieniu Polaczenia(testowalem na customie wiec to nie drophack). Wiecie co robic :c?

To bzdury, co napisałeś :P Monitor NIGDY nie ma wpływu na opóźnienia w grze, co najwyżej ma wpływ na jakość wyświetlanego obrazu i na jego płynność. Musiałeś przechodzić w danym momencie chwilowe problemy z pingiem, a jeśli nadal to występuje to zadzwoń do swojego dostawcy i określ mu jasno sytuację. Posprawdzaj łącze, jakość łącza na speedtestach, powyłączaj programy spowalniające jakoś internetu, itp. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie możliwe jest żeby monitor miał coś do czynienia z internetem.Monitor może mieć co najwyżej to duży czas odświeżania co wpływa na komfort rozrywki ale nie na ping.

Opublikowano

Jest też opcja, że monitor jest uszkodzony i podłączony do komputer wpływa negatywnie na jego inne komponenty w tym kartę sieciową. Innej opcji nie ma. 

Opublikowano

To bzdury, co napisałeś :P Monitor NIGDY nie ma wpływu na opóźnienia w grze, co najwyżej ma wpływ na jakość wyświetlanego obrazu i na jego płynność. Musiałeś przechodzić w danym momencie chwilowe problemy z pingiem, a jeśli nadal to występuje to zadzwoń do swojego dostawcy i określ mu jasno sytuację. Posprawdzaj łącze, jakość łącza na speedtestach, powyłączaj programy spowalniające jakoś internetu, itp. 

Juz done, zakyio mi pomogla na pw. Mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...