Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderator forum, Game master Blackus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w moim podaniu na moderatora forum, aczkolwiek widzę siebie też jako TGM serwera metin2, oczywiście Dedyk.

Zaczynając od wstępu chciałbym przedstawić swoją osobę być może przyszłym współpracownikom. 

Nazywam się Dawid, mam 16 lat i aktualnie moim hobby jest dbanie o porządek forum, aczkolwiek nie posiadam teraz żadnej posady, czyli jestem otwarty na wszelkie propozycje. 

Zazwyczaj jestem dostępny około 4h dziennie, przy czym gram w różne gry, ale w międzyczasie mogę zajmować się forum. 

Jestem uczciwy, może zbyt łatwowierny, czasem mogę się mocno zdenerwować, ale będę trzymać kulturę do póki druga osoba jej będzie przestrzegać. 

Doświadczenie:

Moderator forum.ravians.com.pl ( Daaawno temu, ale było nawet fajnie, moje pierwsze większe forum, które moderowałem)

Moderator forum cradosmt2 ( Skończone, bardzo fajnie się współpracowało)

Game Master Castios.pl ( skończone raz na zawsze, nie chcę tego wspominać...) 

Kilka innych posad, gdzie nabierałem doświadczenia. 

Posiadam również swój serwer hamachi, gdzie się uczę, ale technikiem nie będę ( Tu dziękuję Weightowi za kilka wskazówek co do hamachi) 

Kontakt:

GG 52877480

PW na forum

Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie. 

Opublikowano

­Trujesz i trujesz :D

Jako Moderator jesteś ogarnięty, jako GM nie wiem, nie grałem na Castiosie, ale skoro sam odszedłeś to też pewnie się dobrze sprawowałeś.

Ogólnie oferta krótka i na temat, także tego polecam :)

Jak będę komuś forum robił to pewnie się odezwę że szukam moderatora.

Opublikowano

­Trujesz i trujesz :D

Jako Moderator jesteś ogarnięty, jako GM nie wiem, nie grałem na Castiosie, ale skoro sam odszedłeś to też pewnie się dobrze sprawowałeś.

Ogólnie oferta krótka i na temat, także tego polecam :)

Jak będę komuś forum robił to pewnie się odezwę że szukam moderatora.

Z castiosa można powiedzieć, że odszedłem, zostałem wyrzucony, ale sam tego chciałem ze względu na pewną osobę w team, nicku nie podam bo nie będę toczył wojen przez internety. 

Opublikowano

Nie polecam, widać u niego braki w nawet podstawowych komendach (GM - Chyba powinien  znać je śpiewająco ? ) w dodatku, z kulturą u niego krucho (Jak ktoś chce dowody - PW) na koniec dodam, że jego zainteresowanie serverem będzie przez max 2 dni a pózniej o nim zapomni.

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam, widać u niego braki w nawet podstawowych komendach (GM - Chyba powinien  znać je śpiewająco ? ) w dodatku, z kulturą u niego krucho (Jak ktoś chce dowody - PW) na koniec dodam, że jego zainteresowanie serverem będzie przez max 2 dni a pózniej o nim zapomni.

Jeszcze raz nie polecam.

Widziałem, ze tu wejdziesz 

To teraz tak: 

a) Braki kultury? Człowieku jak to ty po mnie jechales, ja tylko się broniłem, ba ty mi groziłeś ddosami. 

B) Podstawowe komendy, podaj jakie, bo ogarniam podstawowe śpiewająco. Za to mam zastrzeżenia co do twojego, np jesteś taki mocny, że pewnego razu zamiast mnie odbanować ( jego humory) usunąłeś mi konto na forum. 

c) Zainteresowanie, powiedzmy sobie szczerze, że jako jedyny zapier*alałem po ts żeby komuś pomóc, ile razy tak było, że gracz mnie chwalił, bo jako jedyny miałem jeszcze zainteresowanie serwerem. Już miałem tego dość, wyszedłem, byłem może potem kilka razy, wywaliliście mnie ok, ja nic nie chciałem kontynuować, ale ty oczywiście musiałeś się przyczepić. Szkoda, że ty wchodziłeś raz na ruski miesiąc na ts, czasem nawet sam Cię wołałem, bo ktoś chciał z tb pogadać, zazwyczaj było to tak, że " mam wyjebane nie wejdę" Teraz zacząłeś wchodzć, bo ja praktycznie nie wchodziłem. 

Odpowiadać Ci nie będę, bo mnie denerwujesz, ale każdy kto trochę ogarnia wie, że jesteś lizodupem. BYE

Ostatni raz odpowiadam. 

Id metinów? No sorry nie będę się uczył mob proto na pamięć ;]

@Nukey 

Opublikowano

Widziałem, ze tu wejdziesz 

To teraz tak: 

a) Braki kultury? Człowieku jak to ty po mnie jechales, ja tylko się broniłem, ba ty mi groziłeś ddosami. 

B) Podstawowe komendy, podaj jakie, bo ogarniam podstawowe śpiewająco. Za to mam zastrzeżenia co do twojego, np jesteś taki mocny, że pewnego razu zamiast mnie odbanować ( jego humory) usunąłeś mi konto na forum. 

c) Zainteresowanie, powiedzmy sobie szczerze, że jako jedyny zapier*alałem po ts żeby komuś pomóc, ile razy tak było, że gracz mnie chwalił, bo jako jedyny miałem jeszcze zainteresowanie serwerem. Już miałem tego dość, wyszedłem, byłem może potem kilka razy, wywaliliście mnie ok, ja nic nie chciałem kontynuować, ale ty oczywiście musiałeś się przyczepić. Szkoda, że ty wchodziłeś raz na ruski miesiąc na ts, czasem nawet sam Cię wołałem, bo ktoś chciał z tb pogadać, zazwyczaj było to tak, że " mam wyjebane nie wejdę" Teraz zacząłeś wchodzć, bo ja praktycznie nie wchodziłem. 

Odpowiadać Ci nie będę, bo mnie denerwujesz, ale każdy kto trochę ogarnia wie, że jesteś lizodupem. BYE

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  

A kto płakał, że nie zna ID metinów? 

ps. Nie musze wchodzić na ts, żeby pomagać graczom.

Bez odbioru.

Opublikowano

­Polecam Pana na stanowisko Moderatora, sprawdza się na tym stanowisku. Miło i przyjemnie się z nim współpracuje bez żadnej spiny. Odnośnie GM też mogę polecić bo nie raz gracze mi go chwalili. Dziękuje, 5!

Polecam

Opublikowano

Polecam.

Blackuś, bo najlepiej znam go z tego właśnie nicku, bardzo sumiennie wykonywał swoje obowiązki jako (2x) Moderator na Cradosie. Jeżeli ktoś szuka doświadczonego osobnika do moderowania, to jak najbardziej doradzam :-)

Co do zajmowania się serwerem - robił to. Dbał o graczy, miał z nimi dobry kontakt i zawsze chciał pomóc (choć nie zawsze się to udawało, hehe  :D).

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Polecam typa jak najbardziej :) miałem styczność z Nim na serwerze medium/hard bodajże Belviar lub coś innego ale w każdym bądź razie nie było problemu,żeby się z Nim skontaktować. Udzielał odpowiedzi na nurtujące mnie pytania związane np. z IS.

(Pełnił posadę GM)

Oferuję swoje usługi jako "Moderator Forum"

sygna.jpg

Opublikowano

Polecam Blackusia, dowciapny, miły, sumienny chłopaczyna.

Chociaż czasami ma odpały <3

Moderator - Bierzta póki gorące

GM - j/w :3

Opublikowano

Serdecznie polecam Dawidka aka Blackusia - nie umie pisać, ale jest spoko, ogarnięty emocjonalnie, umysłowo, zachowawczo. Robi to, co ma robić i dobrze to robi.

AD: Poprzez "nie umie pisać" chodziło mi tylko i wyłącznie o fakt, iż pisze jak typowy człowiek w internecie, nigdy nie umiałem się z tym pogodzić - tylko o to mi chodzi. Oczywiście nie popełnia błędów ortograficznych, interpunkcyjnych, itd. (ilość takowych błędów mieści się w normie).

Opublikowano

Neutral co do Moderatora Forum.

Łatwo się prowokujesz;

Błędy drugorzędne: "internety" ~ "Internety".

Pozdrawiam.

Co do GM.

Jak najbardziej polecam, widać profesjonalizm.

Opublikowano

refffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Opublikowano

Jeszcze raz nie polecam.

z tym zainteresowaniem to kierujesz też do siebie ? :D

twoje zainteresowanie Beviarem było takie, był Nukey - 5min - nie ma Nukeya

daruj sobie takie komenty i idz z Weightem dalej robić serwery tygodniowe xD

Edit:

aha przypomnij sobie Mini Zuo na pustynie w Beviarze jak to zrzucałeś po jednym metinku, i musiał Weight to za cb zrobić ...i ty tutaj mówisz ze GM powinien znać komendy spiewająco ? dobre sobie

Opublikowano

z tym zainteresowaniem to kierujesz też do siebie ? :D

twoje zainteresowanie Beviarem było takie, był Nukey - 5min - nie ma Nukeya

daruj sobie takie komenty i idz z Weightem dalej robić serwery tygodniowe xD

Edit:

aha przypomnij sobie Mini Zuo na pustynie w Beviarze jak to zrzucałeś po jednym metinku, i musiał Weight to za cb zrobić ...i ty tutaj mówisz ze GM powinien znać komendy spiewająco ? dobre sobie

Jak się nie znasz to nie wypowiadaj, zrzucałem po jednym, bo czekałem na aktualne itemproto, i jak je dostałem to zrzuciłem na całą mape. (nie to nie był weight tylko ja o.O)

bez_odbioru

ps. Qustem się zrzuca na całej mapie, nie komendą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...