Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działa wam xSAliceReligion?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiesz-nie pisz.

Aktualny jest tutaj:

https://github.com/imsosharp/LSharp

#potwierdzone przez xsalice

Wiesz czym się różnią xSaliceReligionAIO na githubie xSalice i imsosharpa?

Jedną linijką, imosharp naprawił cancelowanie się ulta u Vel'Koza, innych postaci to nie dotyczy.

No ale to nie zmienia tego, iż na ten moment aktualny xSaliceReligionAIO znajduje się na githubie imsosharpa.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Wiesz czym się różnią xSaliceReligionAIO na githubie xSalice i imsosharpa?

Jedną linijką, imosharp naprawił cancelowanie się ulta u Vel'Koza, innych postaci to nie dotyczy.

No ale to nie zmienia tego, iż na ten moment aktualny xSaliceReligionAIO znajduje się na githubie imsosharpa.

XDDD śmieszysz mnie powoli już

Odpal Katarine,jayce lub velkoza ze skryptem xsalice aio,z githuba oficjalnego xsalice,co CI wyskoczy? CHAMPION NIE JEST SUPORTOWANY,więc jaka jedna linijka gówniaku?

Nie wiem dlaczego Twój temat z najlepszymi skryptami jest podpięty,czysta żenada.

Opublikowano

Odpal Katarine,jayce lub velkoza ze skryptem xsalice aio,z githuba oficjalnego xsalice,co CI wyskoczy? CHAMPION NIE JEST SUPORTOWANY,więc jaka jedna linijka gówniaku?

Nie wiem dlaczego Twój temat z najlepszymi skryptami jest podpięty,czysta żenada.

Tylko dlaczego ten skrypt działa normalnie i tylko tak pisze co?

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

peegmd.jpg

Tak jedna linijka: https://github.com/imsosharp/LSharp/commits/master

Co do spisu, najwidoczniej zasłużyłem.

Mam nadzieje że Twój post to było tylko marne prowo.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Okey, dziena już działa a tak btw działa wam może " Rekt Sai " bo niestety u mnie nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...