Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto powrócić do gry?

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy warto powrócić do NFSW ostatnio grałem jakiś rok temu. Chodzi mi o to czy robią jeszcze coś z tą grą? Aktualizacje, konkursy, eventy na jakieś auta lub części. 

Opublikowano

Tak, jak najbardziej warto wrócić do gry.

Regularnie przeprowadzane są rotacje, wyprzedaże i IGC Speciale, organizowane są przeróżne eventy(teraz mamy możliwość odblokowania części 2* za IGC), problem cheaterów został wyeliminowany. O aktualizacjach nic mi nie wiadomo, ale podobno jest szansa na nową zawartość w grze.

W porównaniu do sytuacji sprzed roku w grze mamy raj.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Smialo mozesz wracac, wszystko wyglada tak jak napisal MararOn :D Jak od siebie moge dodac, ze nawet jak nie bedzie aktualizacji to gra wciaz jest fajna zrecznosciowka. Moim zdaniem jest troche zachowany klimat "starych" nfsow mam tu na mysli samochody czy nawet sposob ich prowadzenia. Kazda nowa gra tego typu bedzie jednak inna. Nie orientuje sie ile przez ten rok Cie ominelo, ale jest sporo achievmentow i wieksze mozliwosci do nabijania ich bez wydawania realnej kasy;)

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Smialo mozesz wracac, wszystko wyglada tak jak napisal MararOn :D Jak od siebie moge dodac, ze nawet jak nie bedzie aktualizacji to gra wciaz jest fajna zrecznosciowka. Moim zdaniem jest troche zachowany klimat "starych" nfsow mam tu na mysli samochody czy nawet sposob ich prowadzenia. Kazda nowa gra tego typu bedzie jednak inna. Nie orientuje sie ile przez ten rok Cie ominelo, ale jest sporo achievmentow i wieksze mozliwosci do nabijania ich bez wydawania realnej kasy;)

Tyle że przez rok czasu nic się nie zmieniło praktycznie :_:

Opublikowano

Tyle że przez rok czasu nic się nie zmieniło praktycznie :_:

Fakt aktualizacji nie bylo i moim zdaniem nie ma co sie jej spodziewac. Niemniej jednak mozliwosc kupna samochodow klas A/S i nie tylko, bo np eclipse byl za IGC, a to jedno z najlepszych aut klas D/C i nawet B daje sporo mozliwosci. Na samych achievmentach za marki wczesniej niedostepne za IGC pokroju: Bentley czy Mclaren mozna bylo i wciaz bedzie mozna nabic sporo punktow. Ja sam pamietam co bylo przed rokiem. Na kazdym multi najebane cziterami, teraz w kazdym multi da sie normalne grac. O ile zmian w calej charakterystyce gry nie bylo o tyle zostalo poprawione wiele niedociagniec (czitery glupie, mozliwosc wiekszej ilosci dobrych aut za IGC). Kazdy interpretuje to indywidualnie, niemniej jednak moim zdaniem gra jest w dobrej kondycji i nie oczekuje juz wiele wiecej od niej...

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Dawniej jak gra była "martwa"(pod koniec rządów studia Easy) to też takie 2 prace konserwacyjne były i kompletnie nic się po nich nie zmieniło :P

To były raczej restarty serwerów, tak sądzę bo ilość botów jaka była po prostu je dobijała.

Opublikowano

Odświeżę temat lekko.

Mam ochotę zagrać sobie w jakąś wyścigówkę i rozumiem, że ten nfs jest najlepszy z darmowych takich gier? Czy coś jeszcze by się znalazło?  

Opublikowano

Odświeżę temat lekko.

Mam ochotę zagrać sobie w jakąś wyścigówkę i rozumiem, że ten nfs jest najlepszy z darmowych takich gier? Czy coś jeszcze by się znalazło?  

Z darmowych tytułów NFSW będzie najlepszym wyborem.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mnie przekierowuje na strone główna nfsw nic tam takiego nie pisze

News jest po angielsku, w polskiej wersji jak zwykle nie wstawią od razu, rip gierka

Opublikowano

Ociuś pls nie sprzedaż, a na c**j ci one skoro za byle gówno jest ban? Nie pobawisz się niczym

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...