Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwis sprzedający konta 30 lvl bez żadnych postaci itp.

Sevill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robilem bota do gry dla serwisu league-accounts.com 

maja w c**j kont bo mi dali 100 30 lv do samych testow bota pod MySQL, Wszystkie dzialaly, jednak nwm jak dalej bo wiem, ze wszystkie konta zostaly zbanowane.

Hello there.

Opublikowano

robilem bota do gry dla serwisu league-accounts.com 

maja w c**j kont bo mi dali 100 30 lv do samych testow bota pod MySQL, Wszystkie dzialaly, jednak nwm jak dalej bo wiem, ze wszystkie konta zostaly zbanowane.

To jakbys sie dowiedzial to by bylo fajnie bo zamierzam sobie kupic takie puste konto. Ale trochę drogie są tam te konta.

Opublikowano

To jakbys sie dowiedzial to by bylo fajnie bo zamierzam sobie kupic takie puste konto. Ale trochę drogie są tam te konta.

Polecam allegro, a kolega wyzej sie chcial tylko popisac xD

Za PSC by bylo zbyt latwo te konta pokupowac, jesli chcesz smurfa to polecam rozne gieldy z kontami lol'a, dzieci sprzedaja po 20 zl psc swoje konta 30 lvl, zazwyczaj unranked pare postaci. Ale mozna czasem tez wylapac cos lepszego.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Za PSC by bylo zbyt latwo te konta pokupowac, jesli chcesz smurfa to polecam rozne gieldy z kontami lol'a, dzieci sprzedaja po 20 zl psc swoje konta 30 lvl, zazwyczaj unranked pare postaci. Ale mozna czasem tez wylapac cos lepszego

Raz mnie już oszukali kupiłem od gościa konto zmieniłem wszystko i po 2 miesiącach konta nie ma :( (wszystko zmieniłem)

Opublikowano

W sumie ja nie gram już od 2 miesięcy w lola więc mam zbędne konto b1 50+ championów ale na tym forum handel jest chyba zakazany więc raczej nie :D

Najprościej to na allegro jest kupić konto ale zawsze mogą cię w ch*ja zrobić :)! Jest też Ebay ale za złotówki tam nie kupisz

Opublikowano

Kupowanie pustych kont z 30 lvl'em jest bezsensowne, ponieważ właściciel w każdej chwili może je odzyskać.

Wszystkie konta właściciel może odzyskać ...

Opublikowano

Kupowanie pustych kont z 30 lvl'em jest bezsensowne, ponieważ właściciel w każdej chwili może je odzyskać.

Ale jak ktoś ma np ponad 100 kont to myślisz że ci odpowie na pytania? Wątpię lepiej kupi co robią to hurtowo niż od pojedynczego usera :)

Opublikowano

Ale jak ktoś ma np ponad 100 kont to myślisz że ci odpowie na pytania? Wątpię lepiej kupi co robią to hurtowo niż od pojedynczego usera :)

Dokładnie

Opublikowano

Z kolei jak ktoś kupi hurtowo to jest wręcz 99.9% szansa, że konta zostały wbijane botami, także nic, tylko czekać na bana.

Opublikowano

Za PSC by bylo zbyt latwo te konta pokupowac, jesli chcesz smurfa to polecam rozne gieldy z kontami lol'a, dzieci sprzedaja po 20 zl psc swoje konta 30 lvl, zazwyczaj unranked pare postaci. Ale mozna czasem tez wylapac cos lepszego.

czym? wiem ze maja dzialajace kotna.

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...