Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Helios2

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialbym wam (NIE) polecic serwera helios w kazdym razie jest duze ryzyko na usuniecie konta jezeli wam bedzie ksul czlonek gildii wasze matki czyli gildii uzurpatora tego smiesznego youtubera w kazdym razie wczoraj expilem sobie w grocie po jakims czasie wbil mi idiota z wasze matki zaczal ksuc i nie zamierzalem mu odstapic spota po jakims czasie poszedl. dzis chce wejsc na konto patrze nieprawidlowa nazwa uzytkownika lub haslo chce zalogowac sie nie strone rowniez na e-mail mi przyszla wiadomosc ze moje konto zostalo usuniete. a co najlepsze wasze matki to kumple z adminem ktory mi wlasnie usunal konto wydalem na is ponad 200zl ale to jest sprawiedliwosc. teraz info do admina jezeli chcesz sie brac na inne serwery to raczej nie polecam debilu bo z takim podejsciem to tylko za idiotyczna gildia z rownie madra nazwa moze na nim grac. licze na przywrocenie konta do gry lub zwrocenie mi pieniedzy ktore wydalem na is. bo chyba mi nie powiesz ze zawinilem nie ustepujac twojemu kumplowi spota.(nie) pozdrawiam

Opublikowano

Pisać każdy może nikt Ci chyba nie uwierzy jeżeli nie wstawisz jakiś dowodów a tym bardzej będzie ciężko Ci to udowodnić.

Opublikowano

jak mam wstawic ci dowod? jezeli on mi ksul to mam robic ss?> moge ci dac ss wiadomosci e-mail zreszta dobrze by bylo zeby sie tu ten gosc pokazal i wytlumaczyl mi za co i jak moglem dostac bana.  

i tak nic mi nie da wstawianie ss bo taka jest sprawiedliwosc na tych serwerach masz kolege admina-robisz co chcesz i nie ponosisz konsekwencji 

Opublikowano

wiem :/ glownie wstawilem posta zeby ludzie wiedzieli i uwazali jak to admini na tym serwie potrafia byc "sprawiedliwi"

Opublikowano

wiem :/ glownie wstawilem posta zeby ludzie wiedzieli i uwazali jak to admini na tym serwie potrafia byc "sprawiedliwi"

Wstaw ss e-maila, z ową wiadomością.

# Doczekam się tego ss'a? Już 30 minut czekam.

­

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Trochę ciężko uwierzyć w usunięcie konta za zajęcie spotu, bo takich akcji w grze, gdzie gra dość sporo graczy jest multum, a przypadków zero. Może podałeś komuś passy, dałeś się okraść? Bo samo usunięcie postaci nie jest dowodem na działalność w tym administracji. 

~ ~

Opublikowano

tak za ksucie byle komu. ale jak juz wspomnialem to byl dobry kolega admina wiec..

Opublikowano

Z racji, że wystawiłeś opinie na temat tego serwera, a za 2dni mija 2tyg serwera zezwalam i przekształcam temat w dyskusje.

Zapraszam do spekulacji.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...