Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Trainer - Free

MistrzMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym przedstawić tutaj mojego trainera, którego wykonałem w au3.

Instrukcja:

1. Pobieramy trainer

2. Uruchamiamy fife

3. Uruchamiamy trainer jako administrator (na koncie admina)

4. Wypełniamy opcje według własnych upodobań, można zostawić domyślne

5. Wchodzimy do meczu np. na drużyne tygodnia (żeby ustawić cheata, można też na normalnym)

6. Gdy gra się załaduje, a zaczną się animacje wciskamy przycisk (w trainerze) "I'm in match!" - wciskamy go tylko raz

7. Możemy zobaczyć czy trainer działa klikając klawisze F1-F6 lub przyciski, ważne jest by okno trainera było aktywne, nie okno fify

8. Wchodzimy do zwykłego meczu online Team 1 to gospodarze, Team 2 to goście - dodajemy gole dopiero gdy skończy się ładowanie a zaczną się animacje.

9. Gdy w polu "match state" zobaczymy nasz "upragniony wynik" klikamy "Pause now" (F6) czekamy 20 sekund i zostajemy rozłączeni z przeciwnikiem wygrywając

10. Powtarzamy wszystko od pkt 8.

NIE ODPOWIADAM ZA STRACONE KONTA I EWENTUALNE STRATY WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

Download:

https://www.dropbox.com/s/rs0iajiajn2opbq/fifa%20trainer.exe?dl=0

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/32b9b0dc5b644bf3ed70077cc8530455eaf85c82d96f1f9852d177c5fd5f7753/analysis/1428414132/

Miłego trainerowania.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Jak to zrobic bo robie tak jak pisze wlaczam gre trainer potem wchodze na druzyne tygodnia daje start match dodaje punkty daje pause now i nie wywala mi przeciwnika tylko mam ten wynik jaki dodalem sb 

Dobra juz zkumalem tylko na online dziala :D

Opublikowano

mi prawie wszystko działa okey ale nie mogę rozłączyć się z przeciwnikiem a robię wszystko tak jak jest napisane i gram on-line. grunt że działa :D

Opublikowano

mi prawie wszystko działa okey ale nie mogę rozłączyć się z przeciwnikiem a robię wszystko tak jak jest napisane i gram on-line. grunt że działa :D

Możliwe, że wpisałeś o jedno zero za dużo i nie chce rozłączyć.

636451494245979649038.gif

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...