Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie jedzenia na plaży - praca

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, widziałem ogłoszenia dotyczące pracy polegającej na chodzeniu np. po plaży i sprzedawaniu jakiś produktów typu, coś do picia, jakieś przekąski. Słyszałem, że dobrze płacą bo 100 zł dziennie to na luzie idzie wycisnąć. Co myślicie o takiej robocie? pracował ktoś? Dodam, że trzeba też co jakiś czas krzyczeć, np. Zapraszam po zimną Cole! :D

Opublikowano

Powiem Ci, że jest to strasznie męczące. Musisz być świadomy tego, że robisz kilometry po piachu i to w sporym upale dźwigając pełno tych produktów. Jeśli jednak Ci to nie przeszkadza - praca dobra. 

~ ~

Opublikowano

Pracował ktoś kiedyś na takim stanowisku z was :)?

Znajomi w tamtym roku byli w Mielnie.

Ogólnie z tego co mówili, jeśli chodzi o hajs, to tak sobie.

Nie wiem jak tam z tym co Ty mówisz, ale oni dostawali jakiś procent z tego co sprzedali, a nie 100zł za dobe.

Gdyby to 100zł na dobe było, to sam bym sie skusił ;D

Oni tam mieli u pracodawcy zapewnione tylko mieszkanie (jedno na 4 osoby) reszte sami sobie musieli ogarnać.

Dwie pinechy i c**j wbijasz w to, że gorąco i trzeba zapierdalać po piasku.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Codziennie musisz 8 godzin łazić po piasku, co nie jest łatwym zadaniem. Do tego musisz krzyczeć co minute albo i mniej. Praca dość męcząca, ale na pewno nie mało płatna.

Opublikowano

Trzeba łazić kilka godzin po piachu, gorąc, z ciężkim plecakiem / torbą i ­krzyczeć co chwilę. Nie wiem ile płacą

Opublikowano

@Flap do tego co napisałeś.

Z tego co mi napisali to płacą od tego ile sprzedam, bo im wiecej sprzedam tym wiecej zarobie, i napisali mi, ze chlopaki sprzedawali tyle, ze na nich wychodziło srednio po 150 zł dziennie, niektorzy po 200

Opublikowano

Mam znajomą co w tamtym roku pracowała na plaży, mówi że stawka jest dobra bo od sprzedaży, tylko meczące jest chodzenie w upale po plaży, a jeśli nie ma pogody to zarobki są małe 

Opublikowano

@Flap do tego co napisałeś.

Z tego co mi napisali to płacą od tego ile sprzedam, bo im wiecej sprzedam tym wiecej zarobie, i napisali mi, ze chlopaki sprzedawali tyle, ze na nich wychodziło srednio po 150 zł dziennie, niektorzy po 200

No własnie... A tym popularniejsze to się robi, mniej zarabiasz, bo większa konkurencja.

Troche przekłamane jest to 200zł, może niektórym sie udało, albo jakis zlot bananowców był c**j wie, ale 100zł wyciagac na tym to już dobrze jest. 

Moi kumple srednio te 90/100zł mieli, ale nie wiem jaki procent mieli ze sprzedaży.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...