Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DIVINE WORLDs3

itzPROGAMERz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Pliki divine były bardzo pobugowane i serwer jako tako się trzymał do czasu.. jeżeli pliki odbugowane i poprawione to myślę że coś z tego będzie, jeżeli będzie to wyglądało tak że wgracie to co było to nie polecam ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Co z tego że kupiłeś pliki skoro pewnie odlecisz po starcie.­

­Pliki divine były bardzo pobugowane i serwer jako tako się trzymał do czasu.. jeżeli pliki odbugowane i poprawione to myślę że coś z tego będzie, jeżeli będzie to wyglądało tak że wgracie to co było to nie polecam ;)

@Crime :trzymaj kciuki,postaramy się aby Divine przyprowadzić do ładu i każdemu odpowiadała gra na nim! :)

@Tomuz :bardzo,bardzo-bugi zostaną wyeliminowane i zostatnie dodane parę rzeczy aby umilić rozgrywkę,zarazem żeby był to jeszcze oldschool :-p

Opublikowano

O jak fajnie, stary serwer wróci  !! Powodzenia liczę że wypali

Opublikowano

­Oo, stary dobry serwer wróci? Fajnie by było, przyjemnie się grało.

Opublikowano

O jak fajnie, stary serwer wróci  !! Powodzenia liczę że wypali

Wróci stary,wróci :) Dzięki! :)

Wróci stary,odbugowany żeby się przyjemnie grało! <3

Opublikowano
,dodaliśmy parę nowych rzeczy aby urozmaicić grę (ale przy okazji nie zniszczyć tego klimatu)

Jak dodaliście parę rzeczy do Divine nie niszcząc klimatu? To jest nie możliwe, jeśli ktoś jest w wątku, wytłumaczysz mi to? Nie potrafię sobie wyobrazić starego klimatu z nowościami... xD

Pasjonat
Opublikowano

Witajcie,jestem w posiadaniu plikow DivineWorld-Startuje na nowo DivineWorlds3 do 20dni odbędą się beta testy,ogolnie zmieniliśmy silnik gry,dodaliśmy parę nowych rzeczy aby urozmaicić grę (ale przy okazji nie zniszczyć tego klimatu)

Piszę temat ponieważ poszukuję 50osób,które byłby chętne uczestniczyć w beta testach (na start otrzymają pakiety które pomogą w grze-w tej definitywnej wersji!) :) 

Zgłoszenia przyjmuje na gg:53591929 lub email: s3divineworld.gmail.com! 

W celach weryfikacji jeżeli nie wierzycie z chęcią podam Wam wszelkie informacje na temat Waszych kont bo jestem również w ich posiadaniu,dziękuję za uwagę! :)

Trochę te dwa posty się kłócą. Co masz na myśli mówiąc nowości? Grałem na divine, ciekawe co się zmieni.

­

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano
,dodaliśmy parę nowych rzeczy aby urozmaicić grę (ale przy okazji nie zniszczyć tego klimatu)

Jak dodaliście parę rzeczy do Divine nie niszcząc klimatu? To jest nie możliwe, jeśli ktoś jest w wątku, wytłumaczysz mi to? Nie potrafię sobie wyobrazić starego klimatu z nowościami... xD

No i to właśnie jest niespodzianka brachu,wszystkiego się przekonasz,grałem dość długo na Divine i wiem co było trzeba poprawić i jak urozmaicić ten serwer dodając nowe pierdułki jednocześnie nie zmieniać klimatu :P

Trochę te dwa posty się kłócą. Co masz na myśli mówiąc nowości? Grałem na divine, ciekawe co się zmieni.

­

a no to jest niespodzianka,nie zawiedziecie się! :) 

Opublikowano

Jeśli odbugujecie clienta a zwłaszcza bugi z 6/7 xD To z chęcią wbiję na starego dobrego Divine.

Opublikowano

uważaj żebyś ty nie odleciał xD

Sugerujesz mi coś? Skoro typek sam siebie sponsoruje to chyba wiadomo jaki efekt tego będzie, w dodatku chyba nie musze Ci przypominać o arutanie?

@Mikolajek1233 No Tobie jakoś to nie wychodziło w dodatku gówno wiesz o moich pieniądzach więc się nie wypowiadaj. :p

Pliki od Darka czy jakieś przerobione?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Sugerujesz mi coś? Skoro typek sam siebie sponsoruje to chyba wiadomo jaki efekt tego będzie, w dodatku chyba nie musze Ci przypominać o arutanie?

Pliki od Darka czy jakieś przerobione?

­

Żyjemy przyszłością nie przeszłością synu, kto bogatemu zabroni? xD Nie rozumiem co w tym dziwnego że ktoś sam siebie sponsoruje? że ty jestes biedakiem, którego nie stać na to to nie mierz reszty swoją miarką xD

@Edit Tutaj nie jest temat wypowiadania się o Aurutanie ale rozumiem, chwytamy się czego możemy B) B) B) B) B) B) B) B) B)

Opublikowano

@Mikolajek1233 na propsie hah :D
@Crime. spokojnie,sponsoruję wszystko,postaram się aby gra była jak najlepsza :) +Tak od Darka-z czego były tak podziurawione że był problem z odpaleniem channeli..Postaramy się doprowadzić je do ładu i składu,trzymaj kciuki a nie od początku ziom marudzisz! :p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...