Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Piszący się tekst w motd serwera.. PILNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Oststnio zauważyłem dostyć fajny plugin który pisze Np. Serwer już działa wbijamy i Gramy!. 

Oto ss:

9163714284009851064179.jpeg

Proszę podajcie ten plugin.

Dziękuje

Opublikowano

To jest plugin n MOTD więc to nic nad zwyczajnego po prostu administracja napislala w pluginie że serwer jest otwarty. Poszukaj sobie w internecie plugin na motd lub w konfiguracji serwera jest konfiguracja MOTD na samym dole. 

Opublikowano

To jest plugin n MOTD więc to nic nad zwyczajnego po prostu administracja napislala w pluginie że serwer jest otwarty. Poszukaj sobie w internecie plugin na motd lub w konfiguracji serwera jest konfiguracja MOTD na samym dole. 

źle mnie zrozumiałeś :)

AnimatedMOTD jest na bungee cord

AnimatedMOTD - Bukkit

Nie trzeba bungeecord.

Ten na bukkita jest płatny

Ajj a nie da sie bezplatnego?

Opublikowano

Ja akurat posiadam ten plugin u siebie :) Ale jeżeli ktoś napisał taki plugin, i wystawił na sprzedaż to nie powinnam go rozdawać za free, prawda? Kup sobie go na spigotmc. Pozdrawiam.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Nie ma darmowego pluginu na animowane motd.
Tylko i wyłącznie na bunge :/

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A nie możesz mi do dać? :D

Słuchaj kolego, ludzie muszą zarabiać. Ja nawet nie sprzedałabym go, a co dopiero dać za free. Po to wystawili ten plugin na spigotmc, aby zarobić. Napracowali się przy nim, i za free Ci go nie dadzą. Pozdrawiam.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

źle mnie zrozumiałeś :)

Ajj a nie da sie bezplatnego?

Troche to przykre, ale w googlach znajdziesz wersje od osoby która kupiła i udostępniła, wystarczy poszukać.

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...