Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twierdza - problem !

xemell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem po włączeniu misji w twierdzy wywala mnie do pulpitu po czasie nie dłuższym niż 5 minut (żadnych errorów po prostu zamyka grę). Próbowałem różnych rzeczy i nic . Dodam że dzieje mi się tak samo przy twierdzy krzyżowiec jak i twierdza deluxe. Bardzo proszę o pomoc z góry dzięki ;P
Komputer:
Wnidows XP sp3 32-bit, ram 2 gb , grafika ati radeon hd 2400 512mb, proc 2x2.1Ghz

Opublikowano

Tzn niby oryginał bo kupiony kilka lat temu w takiej gazetce z grami (chyba play albo gry extra  :D ) i tak samo się dzieje jak i z tymi ściąganymi z torrentów ;d I dodam jeszcze, że miałem kilka różnych windowsów ( XP ) i było cały czas to samo.

Opublikowano

Spróbuj uruchomic  trybie zgodności z innym system ale najpierw przeinstaluj i wyczysc rejestry.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Usunąłem twierdze, wyczyściłem rejestr, zmieniłem zgodność i wszystko fajne dopóki mnie ktoś nie zaatakuje, bo gdy buduje wszystko jest git ale jak już zacznę zabijać wroga to wyskakuje błąd : http://wrzucaj.net/image/8M3więc tak to wygląda ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...