Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skrypty polecacie+pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie skrypty polecacie do robienia gierek 1v5 na niskim elo? Używam na mida katarinę teha która działa spoko i yasuo the unforgiven który w połączeniu z evade robi z*******e uniki + gdy te 2 picki są zbanowane biorę riven od kuriso ,ale z nią mam sporo problemów(bezsensownie włącza ulti,nie używa r2,flashuje po free kille,gubi target w tfach). Wielu ludzi poleca cassio od deva ,ale ja nie wiem w czym ona ma byc lepsza od katy czy yasuo ,tak samo xerath. Wytłumaczy mi to ktoś i poleci jakieś picki wraz ze skryptami?

Opublikowano

Cassio na 2 lvlu masz first blooda, na poczatku kupujesz cos pod mane i nikt 1v1 z toba nie wygra.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Cassio na 2 lvlu masz first blooda, na poczatku kupujesz cos pod mane i nikt 1v1 z toba nie wygra.

To jest 1v5 nie 1v1.

@top

Wszystkie adc zdecydowanie, granie jak gosu = fri czal. Wystarczy troche pocwiczyc.

Zerat, Syndra, Kata tez good.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ja tak mialem jak bylem 5lvlem i mialem firsta na2 a potem mialem staty 64

Do 0 a teraz mam 15 do 2 niekiedy 3

ja tak mialem jak bylem 5lvlem i mialem firsta na2 a potem mialem staty 64

Do 0 a teraz mam 15 do 2 niekiedy 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...