Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 350 zł

Szymon1325

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam zamiar kupić słuchawki do 350 zł głównie do csa go  Czasami też słucham muzyki.Obecnie mam seenheiser hd 201, w oko wpadł mi model hyperx cloud, czy poczuje różnice w pozycjonowaniu na hyperx cloud? Czy będą lepsze w pozycjonowaniu od hd 201? Może są lepsze słuchawki w cenie do 350 ? 

Opublikowano

Pozycjonowanie to głównie karta dźwiękowa, ale HD201 to strasznie słabe słuchaweczki, zmieniaj czym prędzej na cokolwiek  :p HyperX Cloud będą dobre

Opublikowano

Nie sądzę, aczkolwiek niektórzy wolą Superlux HMC631. Osobiście brałbym raczej hyperx'y

jeśli chodzi o csgo, superluxy są lepsze, qpady/hyperxy mają mniejszę scenę, przestrzenność, także pozycjonowanie na plus dla hmc631.

co do pioneerow se a1000 nie miałem, słuchawki ponoć bardzo fajne, lecz są to słuchawki otwarte, więc całkiem inne od podanych przez nas.

tutaj masz fajną stronkę z bardzo fajnymi testami.

http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/sluchawki/qpad-qh-90/

http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/sluchawki/superlux-hmc631/

superluxy mają bardzo dobrą opinię i rzeczywiście sprawdzają się, jest tylko jedno ''ale'', mianowicie padająca prawa muszla, osobiście odesłałem już 2 pary tych słuchawek(wyjątkowy pech u mnie jak często to bywa..), ale u niektórych nic się nie dzieje, wiadomo zależy od pary, którą dostaniesz, zawsze masz gwarancję, z którą nie ma problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...