Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da sie zrobić server queryy na ts ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Mam pytanie czy da się zrobić server Query?  na ts w którym nie było przy kupieniu tsa querego tylko był Server Admin.

Zrobiłem już tak:

Stworzyłem range Queryy i nadałem mu wszystkie prawa ale także odebrałem dodawanie tej rangi każdemu. ( czyli nikt tej rangi juz nie moze dodac ). A teraz mam pytanie jak zrrobić aby ten Server Admin nie mógł zmieniać sobie praw np ja wyłączyłem ServerAdminowi prawo do banowania, a kolega włączył to prawo. Jak zrobić aby nie mógł przestawiać tych praw ? 

po6z.jpg

Opublikowano

Jeśli masz serwer na sloty to nie dostaniesz Querego. To, że zrobisz sobie rangę o tej samej nazwie nie zmieni faktu, że nadal będzie miała uprawnienia nie większe niż 75.

Co do banowania to wpisz w filtrowanie "ban". Będziesz miał tam generalnie 4 permissie, które Cię interesują. Musisz mieć włączony zaawansowany system uprawnień.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jeśli masz serwer na sloty to nie dostaniesz Querego. To, że zrobisz sobie rangę o tej samej nazwie nie zmieni faktu, że nadal będzie miała uprawnienia nie większe niż 75.

Co do banowania to wpisz w filtrowanie "ban". Będziesz miał tam generalnie 4 permissie, które Cię interesują. Musisz mieć włączony zaawansowany system uprawnień.

Dobrze gada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...