Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe DPI jak grać?

MajnGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wgrałem sobie config screama i ustawiłem taką prędkość myszy jak on (Windows, DPI, Ustawienia w grze). Chciałbym zapytać dlaczego jak gram na takich ustawieniach to mysz w grze strasznie wolno się porusza i ciężko jest się obrócić za plecy? Jak oni mogą tak grać? To kwestia przyzwyczajenia czy po prostu na jego myszy jest normalnie? :P

Moja mysz to: Gigabyte M6900

Opublikowano

To nie ma znaczenia. Jeżeli się przyzwyczaisz do czegoś to będziesz uważał za lepsze. Oni mają specjalne sprzęty i tyle. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Niska czułość to podstawa, dzięki temu mamy większą kontrolę nad myszką. Potrzeba większej pracy mięśni, przez co wyrobiona pamięć mięśniowa pozwala na dokładniejsze, szybsze ruchy. Scream gra chyba na czułości 2.5, co przy 400dpi wcale nie jest tak niską wartością. Daje to jakieś ~41cm na obrót 360 stopni, więc duża podkładka jest wymagana. Nikt nie patrzy na to że musi przesunąć 20cm żeby się obrócić na plecy bo jak kogoś masz na plecach to zazwyczaj jesteś już martwy. Do gry na dobrym poziomie powinno się mieć czułość w granicach 2.0 - 3.0 przy 400 dpi.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...