Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działający cheat

lapapaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.

MÓJ PROBLEM ZWIĄZANY JEST Z CZITAMI. NIE DZIAŁAJĄ MI ŻADNE CZTY OPRÓCZ FFX 7.2. CZY WIE KTOŚ DLACZEGO JEST TAK SPOWODOWANE ? :)

Pasjonat
Opublikowano

Stare czity Ci nie zadziałają na nowych wersjach csa, twraz w ogóle mało działa.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Stare czity Ci nie zadziałają na nowych wersjach csa, twraz w ogóle mało działa.

Dokładnie tak. Większość cheatów było tworzonych na wersji v48, tak samo chyba większość serwerów z tą wersją współpracuje, polecam pobrać client gry tej wersji.

Opublikowano

Próbowałem jak inni mówią Cs 1.6 v7 i patch v23 i dalej nic. Czyli nic już nie da się zrobić ?

Dowiedz się, jakie rekomendowane są wersje clienta gry dla tych cheatów i wtedy ściągnij odpowiedniego clienta. Na v48 jest najwięcej cheatów.

Opublikowano

Dowiedz się, jakie rekomendowane są wersje clienta gry dla tych cheatów i wtedy ściągnij odpowiedniego clienta. Na v48 jest najwięcej cheatów.

Hmmm... to czyli BadBoY na v48 powinien działać ?

Opublikowano

Hmmm... to czyli BadBoY na v48 powinien działać ?

Jeśli jest pod tę wersję dostosowany, bez żadnych problemów. Jak już wspominałem, na v48 działa większość cheatów.

Opublikowano

Jeśli jest pod tę wersję dostosowany, bez żadnych problemów. Jak już wspominałem, na v48 działa większość cheatów.

Niestety nie działa... Ale dzięki za chęci :)

Sory że tak post pod postem. Ale czy ktoś z was wie dlaczego nie działa ? Na razie to nie jest bardzo potrzebne bo działa mi FFX 7.2 (Ale tego nie chce bo ja tam zielony jestem) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...