Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiety Chroma

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem te pakiety powinny być za IP, większość skinów nie zmienia koloru, lecz zmieniają ubiór i czasami animacje postaci, dlatego głupio byłoby, aby gracze 2 razy płacili na ten sam skin. Dlatego moim zdaniem powinno być to za IP.

Opublikowano

Dlaczego nie mogą zrobić czegoś chociaż RAZ za IP (oprócz postaci, czasem jakichś ikonek). Wszystko za RP, a i tak mają wystarczająco kasy za skórki, to jeszcze za dodatek taki jak ten, który zmienia tylko wygląd skina (kolor) trzeba płacić w PLN, żeby to mieć. To jest już w HOTS, za kasę z gry, a nie kupowaną przez PLN'y. Pomysł ciekawy, ale niech to nie wychodzi za RP. Każdego na to nie stać, a wiadomo, teraz kasa się liczy, a nie zdanie graczy :x 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Całkiem ciekawa opcja, ale mi się wydaje zbędna. Pewnie po wprowadzeniu tego przybędzie cała masa bugów, a sama cena za zmienienie kolorków postaci jest według mnie troche przesadzona.

Opublikowano

Dlaczego nie mogą zrobić czegoś chociaż RAZ za IP (oprócz postaci, czasem jakichś ikonek). Wszystko za RP, a i tak mają wystarczająco kasy za skórki, to jeszcze za dodatek taki jak ten, który zmienia tylko wygląd skina (kolor) trzeba płacić w PLN, żeby to mieć. To jest już w HOTS, za kasę z gry, a nie kupowaną przez PLN'y. Pomysł ciekawy, ale niech to nie wychodzi za RP. Każdego na to nie stać, a wiadomo, teraz kasa się liczy, a nie zdanie graczy :x 

Pomysl moze ?

Gdy takie cos wprowadza zmniejszy sie popyt na skorki.

Gdyby to mialo byc za ip to ich zarobki by sie bardzoo zmniejszyly.

Opublikowano

Pomysl moze ?

Gdy takie cos wprowadza zmniejszy sie popyt na skorki.

Gdyby to mialo byc za ip to ich zarobki by sie bardzoo zmniejszyly.

Nie mówię tu o małych cenach za IP, ale np. zrobić za sumę, która będzie odpowiednia, bo co to daje oprócz zmienionego wyglądu postaci na skinie? Nic, a skin daje nowe animacje, itp. lepszy wygląd, a to tylko kolorek. I wierz mi, nie spadnie popyt na skiny. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bugow raczej nie bedzie to w koncu tylko zmiana koloru ale dla mnie zupelnie nie potrzebna modyfikacja. Na pewno nie kupie rzadnego skina jesli bedzie za rp. Chociaz gdyby bylo za ip pewnie wydal byl odrazu wszystkie ip-ki

u1lc.png
Opublikowano

Wylewając swoje żale na forum nic nie wskóracie.

Polecam założyć podobny post na reddicie, napiszcie, że jesteście z polski i nie stać was na te pakiety chrome... na pewno ludzie was zrozumieją i poprą wasz pomysł.

Pokój

PS.

Ja gram ponad rok i jeszcze nie wydałem ani złotówki na lola. Mam tylko dwa skiny, jeden z nagrody, a drugi ze skrzyneczki od kolegi....

Opublikowano

Fajnie wygląda na niektórych postaciach, np. Muay Thai Lee Slin.

O ile mi się wydaje, każdy skin będzie miał coś takiego :x

Rekrut
Opublikowano

pocieszyć mogę cię tak, że niekoniecznie musisz płacić w PLN, możesz również w innych walutach osobiście polecam w € :)

Opublikowano

To powinno być w stylu, że kupujesz skórkę np do Zaca i podczas tego zakupu możesz sobie wybrać kolor lub losowo dostajesz a nie że 2x musisz płacić. Ale wiadomo, że robią to jak każda firma dla zarobku to i płacić trzeba podwójnie :v

292iOfI.jpg&.png

Opublikowano

To powinno być w stylu, że kupujesz skórkę np do Zaca i podczas tego zakupu możesz sobie wybrać kolor lub losowo dostajesz a nie że 2x musisz płacić. Ale wiadomo, że robią to jak każda firma dla zarobku to i płacić trzeba podwójnie :v

Kłebonifacy dobrze prawi

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ale ktoś Ci każe to kupić? lolz

­

Opublikowano

Księżycowa Leona? Słoneczna Diana? O tak :3

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Skoro LoL jest darmowy to na czymś Riot musi trzepać kasę :)

Jestem jak najbardziej za takimi urozmaiceniami.

PQpAnug.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...