Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skyblock, wyraź opinię na temat atrakcji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktualnie jestem na etapie tworzenia serwera rodzaju Skyblock. Wiadomo, że samo kopanie klocków szybko się nudzi, więc trzeba zapewnić graczom inne atrakcje. Na chwile obecną na serwerze są areny jak np. spleef, paintball, pvp, hostage, bomb, które mają status głównych atrakcji.

Tutaj rodzi się pytanie do Was, co Waszym zdaniem powinno być na serwerze skyblock z kategorii atrakcji, a czego nie dodałem? Możecie również pisać propozycje pluginów, które nie istnieją, napisanie nowego to żaden problem.

Możecie odpowiadać na zasadzie + i -, np.

+ areny

- frakcje

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

Opublikowano

+ Areny 1vs1 ? :)

Areny są różne, przystosowane pod konkretne tryby. Najmniejsze 1vs1, największe 4teamy po 3-4 osoby.

Na tych arenkach mogły by być organizowane jakieś turnieje :)

Zapomniałem wspomnieć, jest system turniejów :)

2lw7hol.png

Opublikowano

Urozmaić zdobywanie surowców, nie tylko ze stona np. niska szansa na drop z mobów, czy też możliwość stworzenia rud. Jak ktoś wcześniej wspomniał zadania z ciekawymi nagrodami. Co do rozrywek może dodaj MobArene? 

Opublikowano

Czytając twojego posta + komentarze innych ( jeśli się zastosujesz ) serwer będzie wyglądał przednio i na pewno będzie dużo graczy. Sam nawet się skuszę zagrać, życzę powodzenia w tworzeniu :)

Opublikowano

Urozmaić zdobywanie surowców, nie tylko ze stona np. niska szansa na drop z mobów, czy też możliwość stworzenia rud. Jak ktoś wcześniej wspomniał zadania z ciekawymi nagrodami. Co do rozrywek może dodaj MobArene? 

Mob Arenę właśnie dodałem, możliwośc stworzenia rud poprzez crafting np. sztabek czy w ramach dropu z monsterów?

2lw7hol.png

Opublikowano

Tak chociażby poprzez łączenie samorodków wypadających z graczy/ potwory. Dodatkowo może stwórzcie kilka ułatwiających itemów w grze np. nie kończąca się mączka kostna (droga do stworzenia) czy też mikstura latania, która umożliwi podróżowanie do innych wysp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...