Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pisanie pluginów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie pisze pluginy od kilku miesięcy nie sa wcale jakieś super(przeciętne) czy może mi ktoś podać jakiś pomysł na plugin (nie napisze żadnych guildi,minigames) z powodu iż są one zbyt dużymi projektami :)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Kolejny minecraftowy developer, który zniknie szybciej niż coś stworzy.

W takim razie napisz plugin na spowolnienie podczas noszenia diamentowej lub żelaznej zbroi.

Opublikowano

@Julez ja nie pisze po to by sprzedawać swoje pluginy jak inni tylko żeby się pouczyć javy i troche bukkit

spowolnienie chodzi ci o efekt slowness czy bawienie sie pakietami?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Tak dokładnie chodzi mi o nadawanie efektu slowness po założeniu, którejś z tych zbroi. Jeżeli faktycznie uczysz się javy i masz zamiar wykonywać to co ludzie sugerują to zwracam honor. 

Opublikowano

takie coś napisałem(niestety pod 1.7.2 nie mam innego bukkita na komputerze a nie chce mi się narazie szukać:))

dowload:

http://speedy.sh/yM9dZ/ArmorSlown.jar

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/76afa691323c1ae5aedffab027f66629e0603f02c52532223f994c4768e485d7/analysis/1428345207/

dowload daje po to by mógł ktoś go ocenić

P.S wiem że w tym evencie mogłem użyć switch/case ale narazie zrobiłem na if żeby działał wgl:)

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

@Julez ja nie pisze po to by sprzedawać swoje pluginy jak inni tylko żeby się pouczyć javy i troche bukkit

spowolnienie chodzi ci o efekt slowness czy bawienie sie pakietami?

pakietami? lol xD

player.setWalkSpeed(0.69F);

@topic

zmocnione moby np. spawnowanie tych naebanych creeperow, zombie (i inne moby) z potka na sile itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...