Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się w to grać?

filipd15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się grać w metina? dlaczego? i jak?

ostatnio mam chęć na metina i nwm co zrobić

jeżeli w niego zagram to stanę się nolifem ,

nerdem i frajerem metina. (Nie bierzcie dosłownie nie chcę nikogo uraźić)

Więc jak ?

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

Powaznie zadajesz takie pytania czy nabijasz posty ? 

1. Czy sie oplaca? Co to znaczy ? Jak chcesz zarobic pieniądze to idz do pracy. Gra to zabawa , dla zabicia czasu. 

Dlaczego pominę. 

2. Jak? Po ludzku , przyjemnie , na komputerze - nie rozumiem pytania (jak).

Czlowieku jak masz chęc to zagraj sobie , pytasz nas o pozwolenie ? 

Jesli bedsziesz spedzial w swiecie boga smokow zbyt duzo czasu to tak , staniesz sie "  nolifem ,

nerdem i frajerem metina. " jak sam to oklesliles. 

Dawno nie czytalem glupszego posta ;) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Pasjonat
Opublikowano

Zależy czego oczekujesz, zależy co lubisz. Jeśli lubisz sobie postrzelac to wiadomo, że się Ci nie opłaca...

A jeśli staniesz się uzależniony to na terapie.

Ps głupi temat

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Właściwie to kwestia gustu. 

Wiadomo, zapaleni gracze metina będą Cię namawiać co do gry i przedstawiać wszystko w najlepszych barwach, zaś Ci, co w nią nie grają odradzą. 

Najlepiej jest spróbować samemu, ale pamiętaj, że to forma rozrywki. 

Plusem tej gry jest możliwość integracji z innymi, jednak grafika i błędy mnie dobijają. 

Mimo wszystko ja polecam. Sama gram i jakoś idzie, przetestuj, pograj - oceń. 

~ ~

Opublikowano

Po prostu sobie pograj. Jak ci sie znudzi to skończ grać, jak ci sie spodoba to graj ale pamiętaj o umiarze. Godzinka, dwie i wystarczy :) Lepiej na dwór wyjść :D

Opublikowano

jeżeli w niego zagram to stanę się nolifem ,

aaa graj stary, k***a przecież każdy co gra w metina 5 lat wzwyż jest nolifem, ja jakiś miesiąc temu jeszcze po 14h siedziałem przy metinie dziennie a byłem może TOP10 no-life .....

Opublikowano

Myślę, że odpowiedź na to pytanie znajdziesz ściągając jakiegokolwiek priwka i przekonując się o tym na własnej skórze.

Opublikowano

To czy zagrasz czy nie zależy od ciebie. 99 % graczy metina nigdy z niego nie wychodzi. Metin to wir,m który wciąga każdego kto go spróbował. Są tylko przerwy w nieuczestniczeniu w tym chaosie. Dłuższe lub krótsze. Ja sam grałem w Metina 7 lat i jestem w stanie stwierdzić, że były to piekne chwile, śmieszne i zabawne a czasami po prostu była to strata czasu i nerwów ale ogółem nie żałuję tego straconego czasu. 

Jeżeli masz za sobą podobną przyszłość to zagraj sobie na jakimś serwerku easy np na Lanerisie. Szybko kasa leci, 5bon, nawet troche ludzi gra.

Moim zdaniem jest wiele lepszych i fajniejszych rzeczy do zrobienia w życiu niz wbicie po raz setny 250tego lv i robienie przez 2 miesiące kilka top 1 itemków. Na przykład jedną z lepszych form spedzania wolnego czasu jest s*x z dziewczyną albo meczyk w fifie albo codzie :)

6lQcF0X.png

Zapraszam na mój kanał YouTube - Link w Profilu

Opublikowano

Metin mimo swoich lat nadal jest swietną grą natomiast duzo graczy zapomina na czym ta gra tak naprawdę polega. Kiedys rywalizacja i wojny były na porządku dziennym a dziś gdy zabijesz kogos z obcego królestwa natychmiast jestes wyzywany.

Srij9JT.png

Opublikowano

Opłaca, ale tylko na prywatnych serwach, bo to co teraz reprezentuje global to porażka.Ogólnie rzecz ujmując global skończył się w 2009/2010 roku.W tedy każdy item był coś wart, eq+9 było rzadkością, skille na P to samo.Teraz to nic nie znaczy, nie ma już tej rywalizacji, global po wprowadzeniu epików i nowych map stał się po prostu "hardym privem".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...