Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Nidalee

LittleBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu skórki do Nidalee, jednak ciągle nie mogę się zdecydować którą wybrać.

Waham się pomiędzy: Nidalee Łowczyni Głów a Nidalee z Walczących Królestw.

Zapewne w przyszłości kupię je obie, ale na dzień dzisiejszy chcę tylko jedną. Która jest Waszym zdaniem fajniejsza?

Moim zdaniem Nidalka z Walczących Królestw jest nieco bardziej kobieca + wygląda super jako kociak, za to Łowczyni Głów bardziej drapieżna + ma fajną dzidę (Q) i fajniejsze animacje. :P Chciałabym też wziąć pod uwagę częstotliwość występowania tych skórek, tj. raczej wolę tą mniej "popularną".

PS. Czy jakiś wróżbita Maciej przepowiedział promocję na skórki do Nidalki w najbliższym czasie? A może będą jakieś nowe?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Nie ma się co zastanawiać z Walczących Królestw.

Śliczna jako Kobieta jak i na Kocie. Q ładne. A w podobne to Łowczyni Głów. Bierz z Wal.Królestw nie zastanawiaj się. Sam ją mam  <3

Opublikowano

Nidalee z Walczących Królestw. Ma zmienione wszystkie animacje, po prostu wszystko! Kot wygląda wręcz pięknie. Splash też jest ładny. W dodatku Łowczyni Głów tak niezbyt mi pasuje do tematyki postaci.

Obejrzyj sobie spotlight skina, jeśli jeszcze nie oglądałaś: https://www.youtube.com/watch?v=QbiOPFHwrD8

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nidalie walczących królestw, skin idealny a splash art rozwala system. Sam mam pokojówkę i już szkoda hajsu na drugi skin.

Opublikowano

Dla mnie oba skiny są słabe, po prostu takie nijakie. Ale jak już... To Nidalee z Walczących Królestw, ładne kolory, lepszy wygląd kociaka (nie podoba mi się "kot" u Łowczyni głów) i chyba jest rzadziej widywana.

Opublikowano

Potem Ci sprawdzę kiedy MOŻE być ta skórka na wyprzedaży, ale to nieoficjalna informacja.

Ja bym wziął warring kingdoms nidalee, bardziej podoba mi się od headhunter, choć mam właśnie ją :/

Wydaje mi się, że w postaci człowieka jak i kota wygląda lepiej i ma ją mniej osób.

Opublikowano

Potem Ci sprawdzę kiedy MOŻE być ta skórka na wyprzedaży, ale to nieoficjalna informacja.

Ja bym wziął warring kingdoms nidalee, bardziej podoba mi się od headhunter, choć mam właśnie ją :/

Wydaje mi się, że w postaci człowieka jak i kota wygląda lepiej i ma ją mniej osób.

O, byłabym wdzięczna. :P

Dzięki wszystkim za odpowiedzi - wybiorę Nidalkę z Walczących Królestw. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...