Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wyborze słuchawek?

MBH1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wyborem słuchawek. Mianowicie znalazłem 3 modele nad którymi się zastanawiam. Słuchawki mają służyć głównie do grania w cs 1.6 jak i go, lecz będą też służyć do muzyki i filmów.

Zastanawiam się nad modelami takimi jak:

Logitech G430

Asus Echelon

Razer Kraken lecz nie jestem pewny co do modelu wiec podaję link

Jestem ciekaw waszej opinii na temat tych słuchawek i które najbardziej polecacie. Ew. możecie polecić inne słuchawki, mikrofon, kabel +2m i cena -200zł

Opublikowano

Witam, mam problem z wyborem słuchawek. Mianowicie znalazłem 3 modele nad którymi się zastanawiam. Słuchawki mają służyć głównie do grania w cs 1.6 jak i go, lecz będą też służyć do muzyki i filmów.

Zastanawiam się nad modelami takimi jak:

Logitech G430

Asus Echelon

Razer Kraken lecz nie jestem pewny co do modelu wiec podaję link

Jestem ciekaw waszej opinii na temat tych słuchawek i które najbardziej polecacie. Ew. możecie polecić inne słuchawki, mikrofon, kabel +2m i cena -200zł

Superlux HD668B/HD669/HD681 Evo + jakiś stojący mikrofon typu trust starzz. 

Nowicjusz
Opublikowano

Superlux HD668B - mam osobiście i mogę powiedzieć że mocno przereklamowane, mam od 08.08.2013 wtedy kosztowały 150zł często słucham https://www.deezer.com/tops/track ale wyceniał bym je realnie na 80zł, odpinany przewód super ale brak krótkiego do smartfona to minus bo musiałem samodzielnie dokupić, plastik mi pękł w kilku miejscach na środku

Tutaj jeszcze poczytaj

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Opublikowano

@FxJ 

Widocznie czegoś innego oczekiwałeś ;)

Sam posiadam,  porównywałem z kilkoma innymi modelami do 200zł i z nieco jaśniejszych słuchawek do tej ceny raczej nie "widzę" konkurencji. 

A to, że są tandetnie wykonane to cóż, czego oczekiwałeś po chińczykach ? Kabel 1m jest dodany do zestawu, nie widzę jednak sensu używać ich jako portable ze względu na konstrukcję. 

Za 80zł można kupić Maxell Retro DJ (niedawno po innym brandem za 40zł jeszcze były) albo Superlux HD681. Te pierwsze mam, zmodyfikowane grają zdecydowanie gorzej od 668B. 

Nowicjusz
Opublikowano

@Lunner no troszeczkę głośność i minimalny bass rozczarowały. Doże ze mnie skorygowałeś bo chyba zgubiłem albo zniszczyłem swój krótki (więc dokupowałem) - jak pisałem mam je już trochę.

Jako że kilka moich ostatnich smartfonów było chińskich to oczekiwania mam raczej spore ;) Tandety im nie zarzucam bo tylko pękł plastik na drucie łączącym ale się nie rozleciał za twardy plastik zastosowali. 

Nie lajkuj moich postów chyba że naprawdę zasłużyłem!

Kto sobie wykonał lub zamówił biurko stojące ?
Morele nie ma monopolu na podzespoły ani na najniższe ceny - np. X-KOM montuje za darmo (dla leniwych)

Opublikowano

@Lunner no troszeczkę głośność i minimalny bass rozczarowały. Doże ze mnie skorygowałeś bo chyba zgubiłem albo zniszczyłem swój krótki (więc dokupowałem) - jak pisałem mam je już trochę.

Jako że kilka moich ostatnich smartfonów było chińskich to oczekiwania mam raczej spore ;) Tandety im nie zarzucam bo tylko pękł plastik na drucie łączącym ale się nie rozleciał za twardy plastik zastosowali. 

Nie wiem, jakie masz źródło, ale one niesamowicie potrafią walić po uszach górą, więc być może napęd był za słaby. Bas jest "zbalansowany", ale to cecha tych słuchawek, są w podobnej cenie 681 Evo (do których stosuje się często antybas moda) oraz HD330 i 669, które mają go więcej. 

Jeśli chodzi o wykonanie, to ode mnie minus za fatalne pady oraz za jakość materiałów poza muszlami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...