Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niskie FPSy

LUKI9812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem tego typu. Otóż normalnie w grze mam zazwyczaj 9-15 Fpsów. Na lapku ,który mam powinienem mieć co najmniej 3x tyle. I tak wczoraj coś się stało ,że gdy zagrałem 1 gre , to na następnej Fpsy wachały mi się od 50-55. 3 gry kolejne miałem tak ,a następnie po wylogowaniu się i ponownym zalogowaniu znów coś się stało i wróciło do 9-15 fpsow. Wiecie może jak sprawić by było te 50 fpsów ? (Nic nie zmieniając miałem ponad 50 ,więc lapek jest w stanie tyle wyciągnąć). Od czego to zależy. Jest to dla mnie dosyć ważne ,bo na tak niskich fposach nie da się grać. Ktoś wie może jak to ustawić lub co zmienić by było te 50 fpsów ??

Mój laptop:

procesor-Intel Core i3 3217U 1,8 Ghz

RAM-4GB

karta graficzna-NVIDIA GEFORCE 720m

windows 8

system 64-bitowy

(ustawienia w lola są na najniższych)

Opublikowano

Miałam na starym komputerze, pomogła wymiana sprzętu.. U Ciebie może być problem z kartą graficzną. Bo skoro piszesz, ze raz jest tak, a raz tak to może Ci się przegrzewa. Ile lat masz laptopa? Kiedy ostatni raz go czyściłeś? 

Opublikowano

Laptop ci sie przegrzewa lub masz słaby zasilacz.

Karta graficzna jest wystarczająca do LoLa, który nie ma zbyt dużych wymagań sprzętowych

PQpAnug.png

Opublikowano

Karta graficzna to nie problem. Spokojnie wystarcza na lola.

Procesor tez dobry..

Może być zasilacz. Masz coś włączone podczas gry?

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...