Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOJ czy ŁUK?

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do dyspozycji około 200kk.

gdybym wybrał woja - chcialbym koxiarskiego mnicha

gdybym wybrał łuka - chciałbym koxiarskiego dh

Co preferujecie?

Co jest lepsze na +85 i +90? Łuk czy Woj?

Co kupić za te 200kk?

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Ja poleciłbym woja + tygrysek war +9 99j dobić jakoś do crussa ze słabym eq dokupić crussa+9 na 63lv zabójca + na 70 lv obrońca i na spokojnie sobie expisz później za resztę jak najlepszego mnicha oraz coraz to lepsze eq i oczywiście robisz rajdy itd. glaca i wszystko pójdzie w ruch i będzie dobrze

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Wybrałem łuka :)

Mam 88 level i będę należeć do jednej z top5 s1 fam (nie powiem nazwy :D ).

Jakie sp polecacie do pvp/arenki/glaca?

Myślalem nad DH. Cs odpada.

Mam już ranga|sina|desa|wk|zwiada. Wszystko słabe oprócz wk :P

Nie kupować kox eq i czekać do 90tego levka? :)

Bizu nie mam, czekać do 90tego lvl czy kupić jakieś biedne na 60-69 lvl?

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

pvp/arenki/glaca czyli sp jakim Ci się najprzyjemniej gra na pvp/arenkach niezłą kosą jest dh, zwiad i sinek a co do glacy to większość preferuję cs'a/zwiada bo mają  zarąbisty zasięg.

Jak planujesz szybko wbić 90 i zostać na nim na dłuższą metę to polecam kupić jakieś słabe bizu na 68-70 gdzie jeszcze wchodzi cellon 6 w większych ilościach i dopiero kupić bdb eq na ten lvl chyba, że planujesz jeszcze szybciej wbić 96 to w eq na 90 nie za bardzo poleca się inwestować.

Opublikowano

Szkoda że inwestujesz już w łuka. Mogłeś zacząć magiem, ewentualnie kupić konto maga 90+ albo samemu expić. 90+ Mag jest najlepszą klasą jaka istnieje do pvp. Dobre sp(vulc), pet, ulepszony partner i eq u7 +8/+9 i kozaczysz. Dodatkowo strój oto i jakiś pojazd, wróżka z nm z wysokim %, resy i umiejętność grania tą klasą czynią cię kozakiem.

Opublikowano

Mag mi się znudził po 4 (czy 4,5) latach grania. O magu nie będę się wypowiadał po prostu :P

Ile % bez ancka dostaje się za 1h LoD na górze (smoki,ogniste,zwiastuny,gk) na 90+?

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

na 90 za samą górę z ancem możesz dostać od 1-4% zależy czy zapierdalasz czy się opierdalasz, jak to pierwsze to jeszcze środek dasz radę zgarnąć to 4-6% za godz z anckiem samemu wyciągniesz a w pt nie mam pojęcia gdyż nie expie w grupie.

Bez ancka 1-3%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...