Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki opłaca się teraz robić serwer?

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki opłaca robić się teraz serwer? Mam Survival+Gildie, ale nawet mi się przejadł mój własny serwer. Także co proponujecie:

• Zostawić Survival+Gildie
  • Player versus Player (PvP z systemem 1vs1);
  • MiniGames;
  • Creative
  • Sam Survival;
  • Hardcore (z banem na 2/5/7 dni);
  • FreeBuild;
  • SkyBlock;
  • SkyBlock z MiniGames (MobArena, SkyWarsy itp.).
Opublikowano

@xMNx w końcu zmieniłeś avatar xD. A tak już na temat to może jakiś nowy MiniGame bo akurat szukam jakiegoś serwera z MiniGamesami (takiego co na nim cheaterów łapią cały czas a nie tak jak na Cu..Ga.. .pl)

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

@jacekssj ^_^ na moim Survival+Gildie często przesiaduję, w sumie, przesiadywałem i pilnowałem serwera, jest tak zabezpieczony, że każdego cheatera wyłapię, a DDOS nie da się zrobić. Na 50 botów wbije 1. Właśnie myślę nad MiniGames, ale poczekam na dalsze propozycje.­

Opublikowano

@xMNx Właśnie z tego powodu że masz doświadczenie to zdecyduj się na MiniGamesy bo na tym najwięcej ludzi gra (oprócz gildii oczywiście)

@1361622928-U485574.pngsk8erace1 Wiesz co ja gram na CubeGame i TrollCrafcie i wiesz..

CubeGame - full cheaterów na BSG, SkyWalls, SkyWars i innych trybach; poza tym ja zgłosiłem 1 cheatera (tylko) to czekałem na bana tego gracza 22 godziny

A na TrollCraftcie nie mają też dużo nowych gier więc raczej jak zrobi coś nowego to mu na dobre wyjdzie

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...