Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Notepad ++ tabowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obok tego co włączyłeś (czyli 'Pokaż prowadnice poziomów') po lewej stronie masz 'Pokaż wszystkie znaki'.

Wielkie dzięki :)

A wiesz może jak włączyć pytanie o zapisie? Bo teraz sie zapisuje bez tego info przy offaniu pliku, czy zapisać czy nie.

Opublikowano

Wielkie dzięki :)

A wiesz może jak włączyć pytanie o zapisie? Bo teraz sie zapisuje bez tego info przy offaniu pliku, czy zapisać czy nie.

Nie mam pojęcia o czym mówisz. Jak mam nie zapisany jakiś plik i chcę zamykać w 'X' obok nazwy pliku (lub Alt+X) to pyta, czy zapisać, ale np jak zamknę cały program Notepad++ to nie pyta i cały czas jest nie zapisany, po otworzeniu z powrotem plik jest cały czas.

Opublikowano

Nie mam pojęcia o czym mówisz. Jak mam nie zapisany jakiś plik i chcę zamykać w 'X' obok nazwy pliku (lub Alt+X) to pyta, czy zapisać, ale np jak zamknę cały program Notepad++ to nie pyta i cały czas jest nie zapisany, po otworzeniu z powrotem plik jest cały czas.

Właśnie nie pyta mnie po kliknieciu "X" czy chce zapisać tylko zapisuje :)

Opublikowano

Właśnie nie pyta mnie po kliknieciu "X" czy chce zapisać tylko zapisuje :)

Spróbuj reinstalacje.

Ps. To już w sumie nie dotyczy ściśle tego sub-forum jakby się tak zastanowić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...