Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF4] Poradnik dla początkujących.

p3nisaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie i zapraszam do obejrzenia mojego poradnika ;)                                                                                         

zy95qg.png

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Moim zdaniem poradnik słaby. Mam wrażenie, że autor grał bardzo mało klasami Szturmowca oraz Wsparcia przez co nie wiedział, że jedna z wyżej wymienionych klas ma również C4, nie wspomniał nawet o amunicji. Co do szturmowca nie wiedziałem, że jest słaby bo moim zdaniem jeżeli ktoś wie jak się nim posługiwać i obok ma kolegę, który gra wsparciem to ten duet może być bardzo ciężki do pokonania choć sam dzięki apteczce może wybić bardzo dużo zanim sam padnie. Zwiadowce opisałeś jako snajpera a to nie tak bo on nie ma siedzieć non stop gdzieś w krzakach na krańcu mapy lub na dachu jakiegoś budynku i nabijać sobie k/d ratio a spotować i informować na dzięki temu co się aktualnie dzieję na mapie, skąd i gdzie idzie wróg itp. Także jeszcze raz poradnik jest średni wymagałby większego przygotowania ale za to ze względu technicznego film jest dobrze wykonany i nie mogę się do czegokolwiek przyczepić.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo ciekawy poradnik jednakże bez tych epitetów byłby o niebo lepszy, nastepnym razem staraj się powstrzymywać, a na pewno będzie lepiej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...