Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie z innej beczki. Samochód do 15 tys. złotych.

barycz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka forumowicze. Mam pytanko do straszej części uzytkowników. Jakie auto kupic do 15 tys. złotych? Aktualnie mam corolle e11

i przyznam szczerze, że słuzyła mi długo i niezawodnie, ale teraz chce przesiąść się do BMW e46

http://otomoto.pl/bmw-320-e46-C36219029.html

lub lexusa IS 200

http://otomoto.pl/lexus-is-i-C36165492.html

A czy wy macie cos godnego polecenia?

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Passat, najlepsze auto w tym przedziale cenowym. A4 też spoko tylko części już droższe. Myślę że w tej cenie fajny passat z 2004+ się trafi. Według mnie BMW to autko za które można się brać mając przynajmniej 20 klocków.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Samochód oczywiście będzie sprowadzany z niemiec i to nie przez Mirka handlarza tylko przez brata ciotecznego, który zajmuje sie tym długo. Więc wie co nie co na ten temat. Co do audi to mówił, że ciężko znaleźć dobre audi nieprzekręcone.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

1. jak kupisz passata to cie przestane szanować.

2. nie kupuj żadnego bmw z 1996r i to jeszcze z przebiegiem jakby typ po bułki jeździł raz w miesiącu.

w tej cenie jest sporo dobrych samochodów, proponowałbym znaleść model, który ci się po prostu podoba i wybrać najbardziej zadbany. powiedziales tylko, ze masz corolle i szukasz teraz innego samochodu, żadnych kryteriów, więc ciężko coś napisać.

zresztą najlepszą opcja byłoby, gdybyś się zapytał na jakimś forum motoryzacyjnym. tam jest mnóstwo tematów, gdzie ludzie do określonej kwoty szukają samochodów.

Opublikowano

Audi a4, nie polecam. Miałem combi, 1.9 TDI fakt malutkie spalanie bo tylko 5-6l, ale wahacze leciały co 2 lub 3 miesiące. W dodatku przed czy tam pod fotelem masz komputer który jak ma wilgoto dostaje szajby i zaczynają sie zamykać drzwi itp.(centralny). Bmw miałem 525 tds stary rumpel ale jary. Ten klekot loud'owskiego silnika rozpalał moje myśli ;d Ja na cene 15 tys polecam Ci audiczke a6 lub s6(sline) chodzą niektóre po 16 na allegro więc jakbyś pogadał tam z rodzinką to pewnie fajną sztunie by Ci sprowadzili. Zależy tylko czy w przypadku 4.2 w s6 chciałoby ci sie lać w nią, bo tatko miał w gazie to paliła mu 18l :) O lexusie sie nie wypowiem ale podobno ten model jak ls300 był udany, w dodatku ma ,,inny'' wygląd zegarów, co w nocy wygląda fajnie :) Na twoim miejscu wybrałbym jakąś audiczke, lub ew. forda focusa mk1 1.6 zetec. Bestia k***a to jest bestia, brejdak sprowadził z danii po policji i bmw 5 3.0td nie mają szans. Tylko czarny dym widać w lusterkach brejdaka. W koncu 160 na trójce i odcinka to nie mało :) max jechaliśmy 200 na 4 na 5tyś obrotach. Kreci sie do 7 bez problemu więc miłej zabawy. Co jest najlepsze ? Dał za niego 2600zl. i nie ma rdzy, aktualnie 223tyś przejechane(nie kręcony) i tylko jedno malutkie wgniecenie. Fart co ? Miłego wyboru :)

Opublikowano

Audi fajne, ale braciak mówił, że ciężko za te pieniądze znaleźć jakąś nie kręconą audicę. A co myślicieo tej e46?

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Siemka forumowicze. Mam pytanko do straszej części uzytkowników. Jakie auto kupic do 15 tys. złotych? Aktualnie mam corolle e11

i przyznam szczerze, że słuzyła mi długo i niezawodnie, ale teraz chce przesiąść się do BMW e46

http://otomoto.pl/bmw-320-e46-C36219029.html

lub lexusa IS 200

http://otomoto.pl/lexus-is-i-C36165492.html

A czy wy macie cos godnego polecenia?

Cena tego e46 zdaje się być sensowna w nawiązaniu do tego co widać.

Generlanie to tak:

-najlepszy diesel w tej generacji

-przebieg jeśli prawdziwy to dopiero dotarcie tego motoru

-paradoksalnie może dobrze, że z rajchu, bo może nie pałowany  :rolleyes:

Miernik lakieru, ścieżka diagnostyczna, sprawdzenie powłoki antykorozyjnej i profili zamkniętych. Jeśli wszystko ok to auto warte ceny. Po zdjęciach jednak ciężko cokolwiek oceniać.

Mogę Ci też polecić kolesia który sprawdza historię takich aut :)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

d532c0a2fa487b662566b758e8f94433.jpg

Gorąco polecam.Auto piękne stylistycznie i nikt Ci go nie ukradnie nawet jak zostawisz go otwartego.Tylko Multipla!!

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...