Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Użyteczność Ognistego Kanoniera

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby, która wyjaśni mi od początku do końca na czym polega ta karta. Jej właściwości, zastosowanie, działanie skilli, w co dawać punkty... Wydaje mi się spoko, ale czy warto inwestować?­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Głupie pytanie ,strasznie masz małą wiedze o NosTale w takim razie. Ognisty Kanonier należy do kart z największym zasięgiem. Na glacy jest po prostu boski ale i nie tylko

ponieważ na arenach również świetnie sobie radzi a jak i w ekspieniu ;)

Masz pełno poradników jak PKT rozdać na oficjalnym forum NT więc nie zadawaj takich głupich pytań :)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Kanonier oprócz wielkiego zasięgu ma dużo obszarówek i stunów. Nadaje się na glac (i na Caligora), do pvp i expa oraz na niektóre rajdy (np. qfc, hongbi).

Ja mam go w element- bardzo dobry na glac, gdy przeciwnik nie ma pełnego resa na ogień :p.

Gra csem polega na rzuceniu debuffa skillem "Piekielny ogień", a późniejszym stunowaniu: doskok, last, "Jeździecka rakieta", reszta skilli. Przede wszystkim należy utrzymać stuny i "biegać i uderzać" xD.

Tak, warto w nią inwestować.

Opublikowano

Głupie pytanie ,strasznie masz małą wiedze o NosTale w takim razie. Ognisty Kanonier należy do kart z największym zasięgiem. Na glacy jest po prostu boski ale i nie tylko

ponieważ na arenach również świetnie sobie radzi a jak i w ekspieniu ;)

Masz pełno poradników jak PKT rozdać na oficjalnym forum NT więc nie zadawaj takich głupich pytań :)

Może dlatego, że łucznik nigdy mnie nie kręcił i zawsze gra nim kończyła się na sinie. Jak mam mieć pojęcie o danej karcie skoro nigdy nią nie grałem?

Ale mniejsza. Dzięki za odpowiedzi, zainwestuje w to

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...