Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet?

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mieszkam w domu jednorodzinnym i rodzice chcą zmienić internet. Moglibyście mi doradzić jaki internet byłby najlepszy? Do tej pory mieliśmy jakiś mobilny internet z t-mobile, ale był on limitowany i teraz takiego nie chcemy. 

Yo!

Opublikowano

Mobilny czy kablowy? Od siebie mogę polecić Vectrę i UPC, z naciskiem na tego drugiego.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

No właśnie wolałbym kablowy... ale ja nie wiem czy mogę mieć taki w domu, jak to sprawdzić?

Yo!

Opublikowano

No właśnie wolałbym kablowy... ale ja nie wiem czy mogę mieć taki w domu, jak to sprawdzić?

Każdy możesz mieć.

Osobiście mam Vectrę 60 (albo 50) mb/s. W speedtestach często mam nawet 65 mb/s.

Opublikowano

Tak, mam stacjonarny :). Napisałem do upc i odpisali mi, że pod moim adresem nie mają dla mnie ofert. Mieszkam w mieście.

Yo!

Opublikowano

Sprawdź na orange czy jest dostępny internet stacjonarny pod Twoim adresem

Wpisuję adres, klikam "Dalej" i nic się nie dzieje :(.

To do czego oni podłączają ten modem od internetu kablowego?

Yo!

Opublikowano

Bierz kablówkę, najlepiej Vectra, ja u nich mam neta + tv i nie mogę narzekać, wszystko działa jak należy.

Opublikowano

Bierz kablówkę, najlepiej Vectra, ja u nich mam neta + tv i nie mogę narzekać, wszystko działa jak należy.

Nie ma vectry w moim mieście :(.

Yo!

Opublikowano

Nie ma vectry w moim mieście :(.

To weź coś podobnego.Chyba UPS i Netia jest podobne do Vectry, ale nie jestem pewny.W każdym bądź razie kablówka.

Opublikowano

Każdy możesz mieć.

Osobiście mam Vectrę 60 (albo 50) mb/s. W speedtestach często mam nawet 65 mb/s.

Na c**j pierdolisz jak nie wiesz? gostek mieszka w domu jednorodzinnym = pewnie u niego dostepny jest tylko net po lini tel = netia/tp = prędkość zależy od jakości lini i czy mieszka daleko od centrali..

Kiedy to k***a zrozumiecie , upc, vectre i inne odpadaja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...